banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

RAYMOS ELEKTRONİK BAYİLERİYLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELİYOR

Elektronik Sektörünün parlayan yıldızı RAYMOS ELEKTRONİK yüzlerce bayisi ve hizmet personeli ile iftar yemeğinde bir araya geliyor.RAYMOS ELEKTRONİK Perşembe günü Doruklu da düzenlenecek iftar yemeğinde personeli ile hem iftar yemeği yiyecek hemde sorunların masaya yatırılacağı gecede RAYMOS yetkilileri güç birliği yapacaklar.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 18:00
RAYMOS ELEKTRONİK BAYİLERİYLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELİYOR
 Elektronik Sektörünün parlayan yıldızı RAYMOS ELEKTRONİK yüzlerce bayisi ve hizmet personeli ile iftar yemeğinde bir araya geliyor.Perşembe günü Doruklu da düzenlenecek olan iftar yemeğinde personeli ile hem ifar yemeği yiyecek hemde sorunların masaya yatırılacağı gecede RAYMOS yetkilileri güç birliği yapacaklar.

HEDEF BÜYÜTTÜLER

Raymos elektroniğin giderek sektörde zirvedeki yerini aldığınıa belirten yetkililer kısaca „En büyük hedeflerimizden biri, sektörde yükselmek, kalite ve müşteri memnuniyetidir. Bu hedef doğrultusunda müşterilerimizin hizmet aşamasında beklentilerini karşılama, deneyimli, tecrübeli ve iyi eğitilmiş bir personel yapısıyla mümkün olacağından bu konuda firma olarak gereken hassasiyeti ve görevi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindedir.

Gelişen dönem içerisinde Şirket cirolarını arttırmak, önceki dönemlere göre grafiğini yükseltmek ve bu ciro artışı karşısında hizmet ve kalite çizgimizi daha üst seviyelere taşımaktır. Firma olarak bizim misyonumuz, satış öncesi ve sonrası hizmeti, geniş ürün yelpazesi ile güvenilir, kaliteli, etkin, uygun ekonomik koşullarda, rekabetçi fiyatlarla hızlı ve yaygın bir şekilde sunmak, sonuçlarını izlemek, devamlılığını sağlamak ve değerlendirmek bu doğrultuda müşterilerimizi bilgilendirip güvencelerini sağlamaktır.

Gelişmiş pazarlama faaliyetlerimiz, müşteri ilişkilerimiz, hızlı ürün teslimatı hassasiyetimiz, yenilikçi ürünlerimiz ve takım çalışmasına inanan çalışanlarımız; başarılı olmamızdaki en önemli faktörlerdir ve bu özelliklerimiz bizim gurur kaynağımızdır“yorumunu yaptılar.

 

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Raymos Elektronik

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV