Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin dört bir yanında altyapı ve üstyapı hizmetlerine 7/24 çalışma sistemiyle kesintisiz şekilde devam ediyor. Ekipler, vatandaşlardan gelen taleplerin yanı sıra hem kırsal hem merkez mahallelerinde yerinde yapılan tespitlerle asfalt, parke, sosyal tesisler, bordür ve tretuvar gibi birçok alanda yoğun bir çalışma yürütüyor.
Mezitli’nin farklı noktalarında gerçekleştirilen asfalt kaplama, asfalt yama, parke taşı, bordür, engelli taşı döşeme ve tretuvar düzenleme çalışmalarıyla, kısa sürede sorunlu bölgelere müdahale ediliyor. Mezitli genelinde ihtiyaç duyulan her noktaya hızlı ve etkili şekilde hizmet ulaştırılıyor.
“AMACIMIZ MEZİTLİ’Yİ DAHA GÜVENLİ VE KONFORLU HALE GETİRMEK...”
Konuya ilişkin açıklama yapan Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şu ifadeleri kullandı, “Bu süreçte vatandaşlarımızdan gelen taleplerin yanı sıra kendi ekiplerimizce tespit edilen alanlara da aralıksız müdahalede bulunduk. Amacımız, Mezitli’nin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak, kente daha estetik bir görünüm kazandırmak ve güvenli, konforlu yolları halkımızın hizmetine sunmak. Kentimizin gelişimi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artması için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz.”
“HİZMET SÜRECİNDE KALİTE EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ...”
Özellikle kırsal bölgelerde yayla turizmi sebebiyle çalışmaların sürdüğünü belirten ekipler, “ Alt ve üstyapının bölgesel kalkınma ve yaşam kalitesi açısından taşıdığı değerin bilincindeyiz. Bu doğrultuda, Mezitli genelinde mevcut altyapı sorunlarının giderilmesi amacıyla yoğun bir çalışma yürütülmektedir. Bazı bölgelerde geçmişten gelen yapısal problemler bulunmakta olup, öncelikli müdahale alanlarımız bu noktalar olarak belirlenmiştir.
Tüm sorunların kalıcı biçimde çözüme kavuşturulabilmesi için çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir. Vatandaşlardan gelen talepler dikkatle değerlendirilmekte ve uygunluk durumuna göre planlamalarımıza dâhil edilmektedir.
Kaynaklarımızı etkin ve verimli biçimde kullanarak, daha yaşanabilir bir Mezitli için çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.” dedi.
Haber Merkezi
Yorumlar