banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Mersin’de Turizm Adı Altındere ile Şahlanıyor

Mersin'in turizm potansiyelini tanıtmak ve aynı zamanda şirketin kısa sürede markalaşması hedefiyle girişimci iş kadınları tarafından Altındere Turizm firması kuruldu.

09 Kasım 2016 Çarşamba 10:44
Mersin’de Turizm Adı Altındere ile Şahlanıyor
 Ayşe Altındere, Leyla Ruken Yolcu ve Nurdan Altındere ortaklığıyla Mersin İstiklal Caddesi’nde kurulan Profesyonel bakış açısı ve hizmet anlayışı ile yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini söylerken Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan vekili Hasan Arslan ı Makamında Ziyaret ederek Yurt içi Yurt dışı organizasyonlar konusunda destek istediler. Arbel A.Ş Ceo’su Ali Arslan ‘lada minik bir sohbet gerçekleştirirken

 

 Uçak bileti, otel ve tur rezervasyonları, vize hizmetleri, kişiye özel turlar ve şirket organizasyonları, kongre – fuar – seminer hizmetleri alanlarında hizmet vermeye başlayan Altındere Turizm şimdiden dikkatleri üstüne çekti.

Turizm firması kurmadaki hedeflerinin Mersin'i tanıtmak olduğunu belirten Altındere Turizm "Biz bilincindeyiz ki; hizmet satmak; ürün satmaktan daha zor ve önemlidir. Bu farkındalıkla Mersinimizin hak ettiği Turizm kenti olması yönünde elimizi taşın altına koymaya hazırız, Turizme Talibiz, ve Biliyoruz ki; Turizme talip olanın doğayı gözü gibi koruması gerekir dedi.

 

“Tek Sevdamız Mersin”

Altındere; Eğer, Mersinimizi tanıtım stratejisinde belli bir noktaya getirirsek, ülkemizde de en az Avrupa Ülkeleri kadar Marka şehirleri ile övünür hale gelebiliriz. Altındere Turizm olarak bu  perspektif  ile turizmi değerlendirmek istedik. Farklı bir bakış açısıyla, farklı bir vizyonla hareket etmeyi hedefliyoruz. Bizim tek bir sevdamız var oda Mersin olduğunu dile getirdi.

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV