banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Mersin’de konserler iptal edildi, festival ertelendi

Mersin’de, Şırnak’taki helikopter kazasında 13 güvenlik görevlisinin şehit olması ve Mersinli uzman çavuş Mustafa Sarı’nın Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristlerce şehit edilmesi nedeniyle Ramazan eğlenceleri iptal edilirken, festival ileri bir tarihe ertelendi..

01 Haziran 2017 Perşembe 15:45
Mersin’de konserler iptal edildi, festival ertelendi
 Mersin’de, Şırnak’taki helikopter kazasında 13 güvenlik görevlisinin şehit olması ve Mersinli uzman çavuş Mustafa Sarı’nın Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristlerce şehit edilmesi nedeniyle Ramazan eğlenceleri iptal edilirken, festival ileri bir tarihe ertelendi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bu yıl 4’ncüsü gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkı ve Amfi Tiyatrodaki konserler 2 günlüğüne iptal edilirken, konserlerin yerine ilahi programların yer alacağı ifade edildi.
Mezitli Belediyesi’nce 3-4 Haziran tarihlerinde yapılması planlanan 8. Soli Güneş Festivali de şehitler dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi. Belediye başkanları konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, şehitlere başsağlığı dileklerinde bulundu.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV