banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

İKTİDARSIZLIĞA SON .. SERTLEŞME SORUNUNA DOĞAL YOLLARLA KALICI ÇÖZÜM

Mersin artık Tıp’ta çağ atlamaya başladı. İnsan sağlığı için yepyeni projeler üreten Türk hekimleri erkeklerin korkulu rüyası olan iktidarsızlığa da sonunda çare buldu. Mersin’de birkaç aydan bu yana hizmet vermek için gün sayan yatırımcı Levent Özer “İCE MEDİKAL” ismini verdiği “hayat nefesle başlar” sloganı ile kısa bir süre sonra Üroloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Toka’nın tedavisinde hasta kabulüne başlayacaklarını söyledi.

07 Ekim 2019 Pazartesi 12:15
İKTİDARSIZLIĞA SON .. SERTLEŞME SORUNUNA DOĞAL YOLLARLA KALICI ÇÖZÜM
 

Mersin artık Tıp’ta çağ atlamaya başladı. İnsan sağlığı için yepyeni projeler üreten Türk hekimleri erkeklerin korkulu rüyası olan iktidarsızlığa da sonunda çare buldu. Mersin’de birkaç aydan bu yana hizmet vermek için gün sayan yatırımcı Levent Özer “İCE MEDİKAL” ismini verdiği “hayat nefesle başlar” sloganı ile kısa bir süre sonra Üroloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Toka’nın tedavisinde hasta kabulüne başlayacaklarını söyledi.

EREKSİYON (SERTLEŞME) SORUNLARINA YOL AÇABİLEN NEDENLER

Kalp hastalıkları ve yüksek tansiyon -Şeker hastalığı (diyabet)-Obezite  (şişmanlık)-Sigara ve alkol kullanımı - Kolesterol ve trigliserid (vücuttaki yağ miktarı) yüksekliği -İlaç yan etkileri-Kamış ve kasık bölgesinde yapılmış büyük cerrahi operasyon (prostat, mesane ve kalın bağırsak ameliyatları)-Kasık bölgesine yapılmış radyasyon tedavisi -Erkeklik (testesteron) hormonu seviyesinde düşüklük -Psikolojik rahatsızlığı bulunanlar.

SERTLEŞME- İKTİDARSIZLIK SORUNUNUN YENİ NESİL TEDAVİ CİHAZI TEKNOLOJİSİ İLE TEDAVİ YÖNTEMİNİN ETKİNLİĞİ

Tıbbi hastalıkları edeniyle ilaç / enjeksiyon / fitil kullanmayan hastalar için erkek cinsel yaşam kalitesini arttıran ve hiçbir yan etkisi olmayan bir çözümdür.-Non-invaziv / vücuda girişim olmadan tedavi --Tüm erkeklik organını kaplayan mükemmel anatomik doğrusal kafa dizaynı —Güvenli, ağrısız ve anestezi gerektirmeyen terapi-Pozisyon problemi olmayan özgün anatomik program -Damarlanma alanlarına kolayca ulaşan esnek kol / anatomik başlık.

YENİ TEKNOLOJİK CİHAZ TEDAVİSİ NASIL ETKİ EDER ?

Yeni nesil tedavi cihazı uygulamış olduğu tedavi ile sertleşme sorunu, kamış eğriliği (peyronie) hastalığı, kronik prostat (iltihabı) ve kronik pelvik ağrı için özel tasarlanmış başlıklarla uygulama yapan bir cihazdır.Yenilenen ve artan damar sayısı ile kamıştaki (penisteki) kanlanmayı artırarak sertleşme sorununu gidermektedir. Yani çok damar çok kan prensibi ile iyileşme olmaktadır.Özel başlıklı tedavi cihazı şok dalgalarının kronik yara iyileşmesinde de olumlu etkisi ispatlanmıştır.

TEDAVİ ÖNCESİ- AZ DAMAR / AZ KAN

TEDAVİ UYGULAMASI- KANLANMANIN ARTTIRILMASI

TEDAVİ SONRASI- ÇOK DAMAR / ÇOK KAN

YENİ TEKNOLOJİK CİHAZ TEDAVİSİNDE BİLİNMESİ GEREKENLER

Tedavi uygulamaları 15 ile 20 sürmekte ve uygulama baiına 3000 şok dalgası atımı yapılmaktadır. Hafif ve orta şiddetli hastalarda 6 uygulama , ağır derecede hastalarda 20 ve üzeri uygulama yapılmaktadır.

Uygulama esnasında herhangi bir ağrı ve rahatsızlık olmamaktadır. Cihaz tedavi önce ve sonrasında hiçbir hazırlık ve kısıtlama gerekmemektedir. Kısa süren uygulama sonrası hastaların günlük işlerini aksatmadan devam ettirebilmesi hastalar açısından ayrı bir avantaj sağlamaktadır.

SERTLEŞMEME SORUNU TEDAVİ EDİLEBİLEN BİR AİLESEL PROBLEMDİR

Cinsel ilişkide başarısızlık çiftlerin beynini kemiren öz güven kaybına sebep olan ailesel bir problemdir. Erkeğin sürekli hale gelen başarısızlıkları aile içi huzuru güveni sarsarak hastalık haline gelerek kalıcı problemlere yol açar.

Bu süre genelde 6-12 ay içerisinde doktora gitme ile sonuçlanır. Artık kalıcı sertleşmeme hastalığına kamış (penis) protezi yerine öncelikle ilk yapılması gereken penisin cihazı ile tedavi edilmesidir.

Merkezimizde hasta mahremiyeti ve bilgi gizliliği ile uygulanan bu yöntem size geçmişinizi unutturup geleceğe güvenle bakmanızı, erkeğin kâbusu olan iktidar kaybı korkusunu yenmesini sağlamaktadır.

Hekim tarafından yapılacak muayene sonrası cihaz ile tedavinin uygun olacağı hastalarda başarısızlık oranı çok düşüktür. Sertleşme sorunu nedeni ile ilaç kullanarak ilişkiye girenlerde cihaz tedavisi ile ilaç kullanımı bırakılmaktadır.

TEDAVİ CİHAZI KULLANILMAMASI GEREKEN DURUMLAR VE YERLER

·        Kanama bozuklukları

·        Kanserli dokular

·        Etki alanında hava içeren organ bulunması

·        Etki alanında büyük çaplı damar bulunması

·        Vücudun büyüme alanlarında ( kemik başlarında)

·        Kafa kemiklerinde

·        Omurilik ve büyük sinirlerde

·        Kalp pili  ( pacemaker) takılı olanlarda

·        Bakteriyel enfeksiyonda

 

 

·       İLAÇ YOK

·       YAN ETKİSİ YOK

·       CERRAHİ İŞLEM YOK

·       ANESTEZİ YOK

·       KJALP DAMAR HASTALIKLARINDA RİSK YOK

·       BAŞKA ORGANLARA ETKİ YOK

·       HASTANEDE YATIŞ YOK

·       SÜREKLİ MALİYET YOK

·       ÖNCEDEN İLİŞKİ PLANLAMA YOK

SERTLEŞME SORUNU ( EREKTİL DİSFONKSİYON ) NEDİR?

Penisin ( kamışın) içerisinde yer alan süngerimsi ve elastik doku cinsel uyarıcı sonucu kan ile dolmaya başlar ve penisin ( kamışın) ereksiyonu ( sertleşmesi) gerçekleşir. Penisin ( kamışın) tatmin edici bir cinsel birliktelik için yeterli sertliğe ulaşamaması veya penisteki ( kamıştaki) sertliğin ilişki süresince devam etmemesi sık rastlanılan bir sorundur.

Normalde haftada 2-3 kez olması gereken cinsel girişimde erkeğin işlevini yeterli düzeyde ve sürede yapamamasına “Cinsel Güç Kaybı” denilir.

CİNSEL GÜÇ KAYBI

-40 YAŞ ALTI ERKEKLERİN %10’UNDA

-40 – 70 YAŞ ARASI ERKEKLERİN %30 – 65’ İNDE GÖRÜLMEKTEDİR.

Sertleşme (Ereksiyon)  damar ve sinirlerin koordineli çalışması ile gelişir ve psikolojik sistemin etkisi altındadır. Sertleşme tedavisinde çok çeşitli yöntemler kullanılır hiçbir yöntemden %100 sonuç alınmaz.

ADRES: BİLGİLENDİRME: 0532 130 19 52

RANDEVU:0532 634 61 85- KİREMİTHANE MAH. TATLICI APT. 4403 SK. NO:2/1

                     AKDENİZ/MERSİN

 

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV