banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

Gün Emek ve Dayanışma günüdür

Arbel A.Ş Yönetim Kurlu Başkan vekili Hasan Arslan 1 Mayıs ‘Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

01 Mayıs 2017 Pazartesi 12:04
 Gün Emek ve Dayanışma günüdür

Hasan Arslan, mesajında, Tüm gayretleriyle çalışan emek veren işçi ve memurların başta olmak üzere tüm milletin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladığını ifade etti. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunan Hasan Arslan, ”1 Mayıs İşçi Bayramı’nın, adından da ifade edildiği şekliyle toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diliyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olan işçi bayramının, insan onuruna yaraşır bir şekilde bayram havasında, huzur, güven ve barış ortamında kutlanması için herkesin üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olması faydalı olacaktır. Bizlerin de arzusu ve çalışmalarımızdaki temel hedefimiz, çalışanlarımızın iş güvenliği ve sağlığının iyi bir derecede olduğu ortamlarda çalışmalarıdır.

Aramızda sevgi, saygı, birlik ve beraberliğimizin oluşmasına vesile olması dileğimle birlikte, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV