banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Ekinci"ekonomi güven veriyor"

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmesinin ardından konut kredisi başvuru sayısında rekor artış yaşandı. Konut kredisi başvuru sayısının faiz indirimiyle birlikte 5 kat artması nedeniyle açıklama yapan Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, sağlam temelleri üzerine kurulu Türkiye ekonomisinin güven verdiğini vurguladı.

19 Ağustos 2016 Cuma 15:31
Ekinci
 Bankaların konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmesinin ardından konut kredisi başvuru sayısında rekor artış yaşandı. 

Konut kredisi başvuru sayısının faiz indirimiyle birlikte 5 kat artması nedeniyle açıklama yapan Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, sağlam temelleri üzerine kurulu Türkiye ekonomisinin güven verdiğini vurguladı.

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla kredi oranlarında indirime gidildiğini kaydederek; “Hem kredi faizlerinin düşmesi, hem vatandaşın 8 milyar dolar bozdurarak ekonomiye destek vermesi, hem yurtdışından gelen finansman nedeniyle 2016’nın ikinci yarısı ve 2017’nin inşaat ve yatırım yılı olacağını söyleyebiliriz. Şimdi ekonomiye sahip çıkma zamanı. Ekonomiye olan güven, halkın ve yatırımcının yanı sıra bankaların da desteğiyle perçinlenmiştir. Milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan vatandaş ekonomiye de sahip çıkarak, Cumhurbaşkanı ve hükümetin çağrılarına karşılık vermiştir. Türk milleti her alanda kenetlenmiş ve ülkesine sahip çıkmıştır” diye konuştu. Ekonomiye gelen yerli-yabancı desteklerin ve kredi faizlerinin düşürülmesinin doping etkisi yarattığına vurgu yapan Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci , “İnşaat sektörü olarak bu sıkıntılı günlerde elimizden gelenin daha fazlasını yaparak bizler de ülkemize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşaat sektöründe yaşanan canlılık ve ekonomik göstergeler bunun en bariz kanıtıdır” dedi.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Nesil Ekinci.meryap

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV