banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

DP Adayı Pınar İvenç; “YERİMİ SEVE SEVE KOCAMAZ’A BIRAKTIM”

İyi Parti listelerinin il seçim kuruluna geç verilmesi ile adaylığı düşen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Demokrat Parti ile anlaşma sağladı. DP’nin büyükşehir adayı Pınar İvenç, yerini seve seve Başkan Kocamaz’a bıraktığını belirterek, “memleketimin çıkarları söz konusu. Sonuçta birbirine uzak insanlar değiliz aynı çatı altındayız” dedi.

21 Şubat 2019 Perşembe 17:19
DP Adayı Pınar İvenç; “YERİMİ SEVE SEVE KOCAMAZ’A BIRAKTIM”
  

İyi Parti listelerinin il seçim kuruluna geç verilmesi ile adaylığı düşen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Demokrat Parti ile anlaşma sağladı. DP’nin büyükşehir adayı Pınar İvenç, yerini seve seve Başkan Kocamaz’a bıraktığını belirterek, “memleketimin çıkarları söz konusu.  Sonuçta birbirine uzak insanlar değiliz aynı çatı altındayız” dedi.

Mersin unutulmaz bir seçim süreci yaşıyor… Özellikle mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz 50 yıldır bağlı kaldığı MHP’den aday gösterilmeyince istifa ederek kısa bir süre sonra İyi Parti’ye geçmişti. İyi Parti çatısı altında adaylık mücadelesi veren Kocamaz, aday listelerinin verileceği son gün saatini geçirince adaylığı düşmüştü. Kendisine parti içi kumpas kurulduğunu ve adaylığının önüne geçilmeye çalışıldığını ifade eden Başkan Burhanettin Kocamaz bu kez de Demokrat Parti’nin kapısını çaldı. Genel Merkez nezninde yapılan görüşmede anlaşma sağlanınca DP’nin büyükşehir adayı Pınar İvenç geri çekilerek Mezitli ilçesi adayı yapıldı.

Gayrimenkul işi ile uğraşan Pınar İvenç büyükşehir adaylık koltuğunu seve seve Burhanettin Kocamaz’a bıraktığını belirterek, “Bizler aynı kentte, aynı amaçla yaşıyoruz. Memleketimizin çıkarları için geri çekilmem gerekiyordu ve tereddütsüz çekildim.” dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV