banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

BAŞKAN KOCAMAZ; “EN ACI OLAY”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Manisa’nın Soma İlçesi’nde meydana gelen maden kazasında çok sayıda işçinin hayatını kaybetmesi nedeniyle, düzenlediği basın toplantısını iptal etti.

14 Mayıs 2014 Çarşamba 16:04
BAŞKAN KOCAMAZ; “EN ACI OLAY”
  

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Manisa’nın Soma İlçesi’nde meydana gelen maden kazasında çok sayıda işçinin hayatını kaybetmesi nedeniyle, düzenlediği basın toplantısını iptal etti. Başkan Kocamaz, “Elim kazada kaybettiğimiz 205 vatandaşımızın acısını içimizde yaşarken, hala toprağın altında insanlar gün yüzüne çıkarılmayı beklerken, burada devraldığımız Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bazı olumsuzlukları dile getirmemiz çok şık olmayacaktır. Bu elim kazadan dolayı sizlerden özür dileyerek, basın toplantısını önümüzdeki haftaya ertelemek istiyorum. Soma’da meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum” dedi.

BASIN TOPLANTISI İPTAL

Orkide Restaurant’ta gazetecilerle bir araya gelerek, Mersin’de yapacağı hizmetleri anlatmak için düzenlediği basın toplantısını iptal eden Başkan Kocamaz, “Devraldığımız Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin bugünkü konumunu, karşılaştığımız hadiseleri ve maalesef bu belediyede bugüne kadar yapılan yanlışları bugün sizlerle paylaşmak istiyorduk. Ancak büyük acıyı yaşadığımız bir günde, böyle bir konuyu ele almak doğru olmayacaktır. Diğer taraftan, Mersin İdman Yurdu’nun play off’ta finale kalmış olması bizi buruk sevindirirken, diğer taraftan Manisa Soma’da meydana gelen elim hadise hepimizin moralini bozdu ve adeta konuşmaya mecalimiz kalmadı.  Soma’daki şimdiki rakamlara göre 205 vatandaşımızın hayatını kaybetmiş olması, bütün milletimizi yasa boğmuştur. Soma’da hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Çok sayıda vatandaşımız rızık peşinde, evine helal ekmek götürebilmek için metrelerce yerin altında maalesef topluca hayatlarını kaybettiler. Onlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Bu elim kazadan dolayı da sizlerden özür dileyerek basın toplantısını önümüzdeki haftaya ertelemek istiyorum. İnşallah daha sonraki günlerde daha geniş bir zamanda Mersin’in meselelerini hep birlikte değerlendiririz. Çünkü hâlâ toprağın altında insanlar gün yüzüne çıkarılmayı beklerken, burada bazı olumsuzlukları dile getirmemiz çok şık olmayacaktır diye düşünüyorum ve bu basın toplantısını erteliyorum” diye konuştu.

    

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV