banner68

banner101

banner108
30 Nisan 2024 Salı

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Arslan çalışan gazeteciler günün kutladı

Arbel A.Ş yönetim kurulu başkan vekili Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bütün basın çalışanlarının gününü kutladı.

09 Ocak 2018 Salı 12:34
Arslan çalışan gazeteciler günün kutladı
 Gazeteciliğin zor ve çok önemli bir meslek olduğunu, özverili ve kutsal çalışmaları nedeniyle basın mensuplarına teşekkür borçlu olduklarını belirten Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal alanda çalışan bütün basın mensuplarına yaptıkları hizmetler nedeniyle teşekkür etti

Hasan Arslan, gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu belirterek, “Her şartta görevleri peşinde koşan gazeteciler, doğal olarak, her türlü tehdit ve yıpranma ile karşı karşıya kalmaktadır. O nedenle gazetecilerin ekonomik ve sosyal imkânları hususu önem arz etmektedir.

Mersin’de görev yapan gazeteci, basın mensubu arkadaşlarım Mersin’in sorunları ile yakından ilgili, sürekli büyüyen şehrimizin sorunlarının çözümüne önemli katkılar veren, kamuya yardımcı olan, bir çalışma anlayışı içindedirler. Kendilerine bu olumlu ve fedakar çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.

Halkın bilgi edinme özgürlüğünü yasal sınırlar içinde sonuna kadar sunan, ekonomik ve sosyal sorunları cesaretle irdeleyen, basın meslek ilkelerine uyarak görev yapan bütün basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor, aile bireyleri ile birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi. HABER..İSMAİL USTA.

 

ismail USTA

Anahtar Kelimeler: Hasan AslanArbel.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV