banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

Altındere'den Açıklama

Bazı basın ve yayın organlarında kasıtlı olarak müvekkilimiz şirket Arbel A.Ş ve yöneticileri hakkında PKK terör örgütü ile ilişkilendirilerek dava açıldığı yönünde haberler yapılmaktadır.

09 Ekim 2018 Salı 17:00
Altındere'den Açıklama
 

 

Önemle belirtmek isteriz ki müvekkilimiz Arbel A.Ş. hakkında hiçbir adli veya idari yaptırım, dava ve soruşturma söz konusu olmadığı gibi belirtilen davanın şirketle de hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

 

Bahse konu dava tamamıyla şirket yöneticileri olan Arslan Ailesine karşı kin ve husumet besleyen FETÖ örgüt üyelerinin ve çıkar amacı güden dolandırıcı bazı şahısların asılsız iddiaları üzerine açılan soruşturma ile ilgili olup, nitekim söz konusu haberde adı geçen ve şikayetçi olduğu belirtilen Mustafa Uğur Hatipoğlu adlı eski polis müdürü kişi şikayetimiz üzerine FETÖ örgüt üyesi olmaktan tutuklanan, KHK kapsamında meslekten ihraç edilen ve hakkında halen müştekisinin sadece Arslan Ailesi olduğu Mersin 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki davada yargılanmaktadır.  Bu FETÖCÜNÜN ve iş adamı kisvesi altındaki çıkar amacı güden bir şahsın gerçek dışı, soyut ve mesnetsiz beyanlarına itibar edilerek değerli basınımız yanlış bilgilendirilerek bu şekilde kasıtlı ve ısmarlama haberler yapılması oldukça düşündürücü ve üzücüdür. Ayrıca söz konusu haberler Adil Yargılamayı Etkilemeye Teşebbüs amacı gütmekte olup, bu kapsamda ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı belirtmek isteriz.  

 

Arslan ailesi her dönem hain terör örgütlerine karşı olduğu gibi bu dönemde de devletin ve milletin yanında yer almış ve ülkemizde bu örgütlerin en çok mağdur ettiği ailelerden birisi olmuştur. Bu husus devletimiz kayıtlarında da sabittir.

 

Anayasanın en temel haklarından olan “Masumiyet Karinesi” gereğince hiç kimse hakkında kesinleşmiş bir mahkeme kararı olmadan bu şekilde adeta yargısız infaz yapılarak peşinen suçlu adledilemez. Yargı sürecinin sonunda Arslan Ailesinin bu mesnetsiz ve kasıtlı kişilerin uydurduğu suçlamalardan aklanacağı kuvvetle muhtemeldir.

 

Bu şekildeki gerçek dışı, yanlı ve kasıtlı haberlere itibar edilmemesini değerli basınımızdan ve kamuoyundan istirham ederiz.

Tam Ajans Haber

Anahtar Kelimeler: Altındere Murat

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV