banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

39 Yıl Sonra Hep bira araya geldiler

Mersin Endüstri Meslek Lisesi 80 Öncesi Mezunları 39 yıl aradan sonra 3. Defa yemekte buluştular.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 09:07
 39 Yıl Sonra Hep bira araya geldiler

Mersin Endüstri Meslek Lisesi 80 Öncesi’nden mezun olan yaklaşık 500 kişilik bir gurup sosyal medya da oluşturdukları gurup ile hep bir araya geldiler.

Gurubun kurucusu Adnan Zorlu Kızıltan Mersin 80 Öncesi Eml Mezunları adı altında oluşturduğu gurup üyeleri ile gerçekleşen yemekte kaynaşarak bir araya geldiler.  Yemekte Guruba olan katkılarından dolayı plaket hediye edilirken Uluslararası Bakliyat Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Arslan  ‘ın da Mezun olduğu gecede Mersin Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Zeki Urhan ‘a Bir Plaket hediye etti.

Mersin Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği  Kurucusu olan Hasan Arslan Kurulan bu gurubu dernekleştirme yolunda olduğunu ve Kurucusu olmaktan kıvanç duyduğunu dile getirirken Şunları söyledi; “39 Yıldır Göremediğim sıra ve okul arkadaşlarımı hep bir arada görmek bana gerçekten heyecan veriyor, Geçmişi Böyle Toplantılarla Birleştirmek , Hem Sıra arkadaşlarımı Hem de Yaşayan Öğretmenlerimi görmek ben gerçekten etkiliyorum,  Mersin’de Caddelerinde Gördüğüm Okul Arkadaşlarımı gördüğümde ayrı bir heyecan duyuyorum , göremediklerimi ise Sosyal Medya vasıtası ile görmek ve onları burada hep bir arada olmamıza vesile olan  başta Adnan Zorlu Kızıltan bey 'e ve diğer arkadaşlarımıza bizi bir araya getirme gayretleri için  gerçekten teşekkür ederim dedi.

Geceye katılanların lise dönemi ile günümüz fotoğraflarından oluşan sine vizyon gösterisi ilgiyle izlendi. Müzik eşliğinde kaynaşan davetliler lise anılarını tazeledi.

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV