banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

Vodafone Park'ta Millilerimizden Gol Düellosu

A Milli Takımımız Hırvatistan İle Vodafone Park Standında Oynadığı Bol Gollü Maçta Berabere Kaldı.

11 Kasım 2020 Çarşamba 23:10
Vodafone Park'ta Millilerimizden Gol Düellosu
Avrupa Uluslar Ligi'nde Rusya ile karşılaşacağımız maç öncesi Hırvatistan milli takımıyla Vodafone Park stadında yapılan maçta milli takımımız 3-3 berabere kaldı. 23. Dakikada Cenk Tosun'un penaltı golüyle 1-0 öne geçtiğimiz maçta 32. dakikada Ante Budimir'in eliyle önüne indirdiği topu gole çevirmesiyle eşitlik sağlandı. Milli takımımız 40 dakikada sol kanattan yapılan atakta Deniz Türüç'ün sert şutuyla 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıya baskılı başlayan Hırvatistan 53. dakikada Mario Pasalic, 56. dakikada Josip Brekalo ile bulduğu gollerle öne geçerek skoru 2-3 yaptı. Millilerimiz çok geçmeden, 58. dakikada Cengiz Ünder'in harika şutuyla skoru 3-3 yaptı. Bu dakikadan itibaren iki takım da net fırsatlar yakaladı fakat Vodafone Park'ta başka gol sesi çıkmadı. 



CENK TOSUN GOL ORUCUNU BOZDU!

Cenk Tosun, milli takımda son golünün üzerinden 1 yıl geçmesinin ardından bugün kendi yarattığı pozisyonda kazandığı penaltıyı gole çevirmesiyle gol orucunu bozdu. Everton'daki geleceği tartışılan ve Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmayan Cenk Tosun'un halihazırda Everton kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi var.



EL VAR, GÖREN YOK!

Maçın 32. dakikasında Ante Budimir'in, Hırvatistan kontrasında yerde seken topu net bir şekilde eliyle kontrol ettikten sonra gol atması maçın tartışma konusu oldu. Ante Budimir maç sonu basına yaptığı açıklamada "Devre arasında hakeme pozisyondan bahsettim, 'görmedim' dedi. Golün iptal edilmemesi bizim açımızdan güzel oldu." dedi.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV