banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Vali Su denetimdeydi

İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği korona virüs genelgesi doğrultusunda, Mersin’de de Vali Ali İhsan Su ve il protokolünün katılımıyla denetim yapıldı.

04 Eylül 2020 Cuma 16:15
Vali Su denetimdeydi
 İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği korona virüs genelgesi doğrultusunda, Mersin’de de Vali Ali İhsan Su ve il protokolünün katılımıyla denetim yapıldı.

Toplu taşıma araçları ve pazar yerinde denetime katılan Vali Su, vatandaşlar maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyardı.

Bu kapsamda Mersin’de de Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdür Vekili Ömer Akpınar, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu ile il protokolü denetime çıktı. Denetimler kapsamında toplu taşıma araçlarında ve pazar yerinde denetim yapan Vali Su ve beraberindekiler, vatandaşları virüsten korumak için bilgilendirdi. Özellikle sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda vatandaşları uyaran Su, tedbirlere uydukları için vatandaşlara teşekkür etti.Denetimlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Su, bugün tüm Türkiye olduğu gibi Mersin’de de denetimler yapıldığını söyledi. Başka kendisini olmak üzere bütün protokol üyelerinin bu denetimlere katıldığını kaydeden Su, “Burada önemli olan burada bu farkındalığı artırmak, vatandaşlarımızın kurallara uymasını sağlamak. Bugün yaptığımız hem toplu taşımalarda hem özel iş yerlerinde hemde pazar yerlerindeki denetimlerde, benim gördüğüm kadarıyla vatandaşlarımız genelde kurallara uyuyor. Bunu yalnız kendi iç mekanlarımızda da dikkat etmek lazım. Bu çerçevede ben inanıyorum ki maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edersek hayatımızı normal sürdürebiliriz. Bunu hep sürdürürsek pandeminin üstesinden geliriz. Bu konuda duyarlılık gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Denetimlerimiz devam edecek” dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV