banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

TSE'den Mersin Sayapark'a Güvenli Hizmet Belgesi

Sayapark ''TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ'' alarak Çukurova ve Mersin'in en güvenilir ilk ve tek Alışveriş ve Yaşam Merkezi oldu.

11 Ekim 2020 Pazar 01:15
TSE'den Mersin Sayapark'a Güvenli Hizmet Belgesi
 TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ NEDİR?

İçerisinde bulunduğumuz pandemi süresince COVID-19 hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzu doğrultusunda; kalite, hizmet ve hijyen dolu yönetim anlayışının sağlanmasıyla Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan güvenli hizmet belgesidir.  

SAYAPARK GENEL MÜDÜRÜ AYKUT ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ

Genel Müdür Aykut Arslan "Tedbirli tutumumuz ve hijyen dolu hizmetimiz doğrultusunda tarafımıza verilen "TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ"ni alarak, Çukurova ve Mersin'in en güvenilir ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi olmanın verdiği haklı gururu yaşıyoruz." dedi. Arslan sözlerine şöyle devam etti. "Pandemi dönemi süresince, gerekli tedbirlere uyma konusunda aynı gayreti fazlasıyla göstermiş ve aynı zamanda bu konuda bize güvenen değerli yatırımcılarımıza, markalarımıza, markalarımızın çalışanlarına, yönetim ekibimize, çalışanlarımıza ve çok kıymetli ziyaretçilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları ve yanımızda olmaya devam ettikleri için teşekkür ediyoruz."


Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV