banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

TEŞEKKÜRLER BAŞHAN BAKLİYAT

Özel bir araçla Muş’tan Mersin’e gelen voleybolcular ayağının tozuyla soluğu Mersin’de BAŞHAN BAKLİYAT ta aldılar.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 21:58
TEŞEKKÜRLER BAŞHAN BAKLİYAT
Güney ve Güney doğunun en başarılı Voleybol takımlarından Lalezar Voleybol takımı Mersin’de düzenlenen Türkiye Finalleine katılma hakkını elde ettiler. Tüm rakiplerini yenerek Mersin’e Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde eden Muş Lalezar Voleybol Takımı'nın başarılı antrenörü Ferzende Emre “Biz Mersin’e başarılı olmaya ve Muş ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmeye geldik “dedi.

BAŞHAN BAKLİYAT EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Özel bir araçla Muş’tan Mersin’e gelen voleybolcular ayağının tozuyla soluğu Mersin’de BAŞHAN BAKLİYAT ta aldılar.Önce Başhan Bakliyat yönetim kurulu başkanı Hüsamettin Memiş ile görüşen sporcular daha sonra yönetim kurulu üyesi Atilla Memişi ziyaret etti.Sporcularla öğle yemeği yiyen Atilla Memiş ve Bedrettin Memiş,Muş’lu hemşehrilerine örnek bir ev sahipliği yaptı.Sporculara başarılar dileyen Bedrettin Memiş ve Atilla Memiş hatıra foıtoğrafı çektirdiler.



ZOR SINAVLARI GEÇTİK

Muş Lamezar Voleybol takıamıanın antrenörü Ferzende Emre ise zor maçları galibiyetle geçerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandıklarını söyledi.Emre”Lalezar  takımımız  Öncelikle ilimizde düzenlenen yıldızlar grup müsabakalarında il birinciliği kazanarak Siirtte düzenlenen  bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Burada da birinci olduk ve Mardinde düzenlenen  yıldızlar Türkiye  yarı finallerine katıldık. Burada da rakiplerimizi eledik ve namağlup bir şekilde Mersinde düzenlenen Türkiye Finallerine katıldık. Bu şampiyonada en iyi 16 takım bulunmakta. Biz se Muş Lalezar Spor olarak bu takımlar arasına adımızı yazdırdık. Biz bu şampiyonaya kısıtlı imkanlarla geldik ancak Mersinde bulunan Başhan bakliyat yönetim kurulu Başkanı Hüsamettin MEMİŞ, ve yönetim kurulu üyeleri Bedrettin Memiş ile Atilla Memiş tarafından iyi bir şekilde ağırlandık ve destek gördük, teşekkürlerimi MUŞ halkı adına sunarım varolsunlar” dedi.


Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV