banner68

banner101

banner108
17 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

Sultan Yeray ”Deva Partisi “dedi!

Mersin’in başarılı iş kadınlarından MERTA ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi Sultan Yeray DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanlığına Getirildi.

01 Haziran 2022 Çarşamba 10:39
Sultan Yeray ”Deva Partisi “dedi!
Mersin’in başarılı iş kadınlarından MERTA ORMAN ÜRÜNLERİ  A.Ş yönetim kurulu başkanı ve sahibi Sultan Yeray DEVA partisi Toroslar İlçe Başkanlığına getirildi.



Göreve başlar başlamaz partisel çalışmalara ağırlık veren Sultan Başkan particilikte çok ama çok yeni olduğunu belirterek ”bu benim siyasetteki ilk adımım ve ilk deneyimimdir” dedi.

Toroslar İlçe binasında TAMSAYFA ekibiyle kısa bir söyleşi yapan Başkan Sultan Seray ”DEVA Partimizin çalışma ve hizmet politikasını uzun zamandan bu yana incelemekteydim. Çok hoşuma giden düşünceler beni görev almaya mecbur etti. Bu ilk parti başkanlığı deneyimimden başarı ile çıkacağıma inanıyorum. Güçlü bir il ve ilçe yöneticilerimiz var.Partimize kim hizmet ettiyse takdirle karşılıyorum. Partimizde yapılan her çalışma ve verilen her hizmet, geleceğimiz için olacaktır. Bizler sizlerin takdir ve desteği ile güzel Türkiye’mizi Atatürk ilkeleri doğrultusunda daha refah bir düzeye taşıyacağız. Bizler bir aileyiz” dedi.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV