banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Son dakika haberleri | Kızkalesi'ne gelecek tatilcilere Kovid-19 tedbirleri uyarısı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan turizm merkezi Kızkalesi'ne gelecek ziyaretçilere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini alarak tatil yapmaları uyarısında bulundu.

12 Haziran 2020 Cuma 17:06
Son dakika haberleri | Kızkalesi'ne gelecek tatilcilere Kovid-19 tedbirleri uyarısı
 Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan turizm merkezi Kızkalesi'ne gelecek ziyaretçilere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini alarak tatil yapmaları uyarısında bulundu.

Tollu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin Kovid-19 sürecinde en az vaka görülen yerlerden biri olduğunu, güvenli ve huzurlu bir tatil isteyen herkesi Kızkalesi'ne beklediklerini söyledi.

Plajlarda ve otellerde gerekli önlemlerin alındığının altını çizen Tollu, "Sosyal mesafe, temizlik ve maske tedbirlerini aldıktan sonra denizi ve kumu tertemiz olan Kızkalesi'nde tatilin tadını çıkarın. Tertemiz çevresi olan bir kentte tatil yapmanın güzelliklerine hep birlikte erişelim." dedi.

Tollu, turizm merkezini dünyaya tanıtmaya devam ettiklerini anlatarak, "UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan ve Mersin'in turizmde dünyaya açılan kapısı olan Kızkalesi'ne yerli ve yabancı tatilcilerimizi bekliyoruz. Biz Erdemli Belediyesi olarak Kovid-19'a karşı tüm tedbirleri aldık." ifadesini kullandı.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: ErdemliKızkalesi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV