banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

Sokaktaki Canlara Destek Mamayolda.com’dan

Her canlı yaşama, beslenme hakkına sahiptir. Mamayolda ailesi, ulaşabildiği her hayvanın hayatına dokunmakta ayrıca ulaşamadığı canlara da destek vermektedir.

19 Aralık 2020 Cumartesi 12:19
Sokaktaki Canlara Destek Mamayolda.com’dan
 Her canlı yaşama, beslenme hakkına sahiptir. Mamayolda ailesi, ulaşabildiği her hayvanın hayatına dokunmakta ayrıca ulaşamadığı canlara da destek vermektedir. Bu bakımdan Mamayolda.com ailesinden yapacağınız her alışverişte sokaktaki hayvan dostlarımız için bir kilo mama ve mama kabı size hediye olarak gönderilmektedir. Böylece sokaktaki canların da iyi mamaya ulaşması hedeflenmekte, hiçbir canlının kötü koşullarda yaşamaması için çaba gösterilmektedir.

Beslenme, kedi ve köpek sağlığı için oldukça önemlidir. Onların beslenme alışkanlığı insandan farklı olduğu için sindirim ve boşaltım sistemleri de bizim yiyeceklerimizi sindiremez. Kötü bir beslenme zinciri kedinin ve köpeğin ömrünü kısaltabileceği gibi onun sürekli hasta olmasına yol açabilir. Tüm bu durumları engellemek, can dostlarımızla iyi ve kaliteli bir yaşam sürmek için beslenme zincirini iyi mamalar ile doldurmak şarttır. Mamayolda ailesi, tanınmış markalara ait diyet maması, tahılsız kedi maması, tahılsız köpek maması, yavru kedi maması, yavru köpek maması, cinslere özel mama, kısırlaştırılmış kedi maması seçeneklerini hızlı kargo ayrıcalığıyla sizlere sunmaktadır. Günlük kargo gönderimi ile anında gönderilen mamalar, hayvan dostlarımıza olabildiğince hızlı bir şekilde ulaştırılmaktadır.

Mamayolda Ailesini Tanıyın

Mamayolda, 2017 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı, kedi ve köpekler için en kaliteli mamaları ulaşılabilir fiyatlarla sunmak olup muadillerinden anında kargo, kapıda ödeme seçenekleri ve 7/24 müşteri hizmetleri ile ayrılır.

Mamayolda, kedi ve köpeğe dair çeşitli ürünlere ev sahipliği yapar. Kedi oyuncakları, köpek kıyafetleri gibi aksesuarların yanı sıra kum kabı, mama kabı, tasma gibi temel ihtiyaçlar da Mamayolda mağazalarında satışa sunulmaktadır.

Mamayolda Ailesinde Kedi ve Köpeğe Dair Her Şey Mevcut

Mamayolda, evcil hayvanlarının doğru ve sağlıklı beslenmesi için elzem olan mama çeşitlerinden onların evde mutlu olmasını sağlayacak oyuncak ve aksesuara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ayrıca tüm bu ürünler kampanyalar ile desteklenerek bütçe dostu etiketlerle kedi ve köpek ebeveynlerine en kısa sürede ulaştırılmaktadır. Köpeğin de kedinin de farklı ihtiyaçları olduğunun bilincinde olan Mamayolda, tüm bu ihtiyaçları internet konforuyla evinize kadar getirmektedir.

Kedi, köpeğin aksine evde kalır. Köpeğin dışarıda enerjisi atabilir ama bu durum kediler için geçerli değildir. Bu bakımdan kedilerin sağlıklarını korumak için onların evde sıkılmaması, enerjilerini atmaları gerekir. Ayrıca doğal hayatta yapabildikleri pek çok şeyin evde de yapılabilmesi onları çok mutlu eder. Buna tuvalet dahildir. Örneğin kedilerin eşeleme güdülerini karşılayacak derinlikte bir kum kabı ve doğal bir hissiyat verecek kum onların evde daha mutlu ve kendilerini daha güvende hissetmelerini sağlayacaktır. Mamayolda ailesi, dostlarımızın bu ihtiyacına ve daha fazlasına cevap verecek ürünleri sunarken aynı zamanda aile bütçesine katkı sağlayacak ücretlendirme politikası izlemektedir.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV