banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Servet Çetin'nin Mersin'de yaptırdığı otel hizmete açıldı.

Eski milli futbolcu Servet Çetin Mersinin turizm beldesi olan Kız kalesinde yaptırdığı kendi forma numarasını taşıyan SERVET 76 adlı otel hizmete girdi.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 09:38
Servet Çetin'nin Mersin'de yaptırdığı otel hizmete açıldı.
 Eski milli futbolcu Servet Çetin Mersinin turizm beldesi olan Kız kalesinde yaptırdığı kendi forma numarasını taşıyan SERVET 76 adlı otel hizmete girdi.

                                                              SERVET 76 GRAND HOTEL

 Doğu Akdeniz‘in en büyük şehirlerinden olan Mersin medeniyetlerin buluştuğu, çok sayıda tarihi ve kültürel varlığıyla önemli bir turistik merkezdir. Mersin, adeta tarihi mirasın üzerine kurulmuş bir şehirdir. Nereye baksanız geçmiş uygarlıklarının görkemli antik kentleriyle her an her yerde bu tarihi doku ile  karşılaşabilirsiniz.. Turizm Sektörünün Tarihi Mekanlarından Kızkalesi’nde Bulanan SERVET76 Grand Hotel Sahile Yürüyüş mesafesinde 200 mt Mesafededir.

Mersin’in Renkli tarihi, enfes doğası, güzel iklimi, verimli toprakları, çalışkan ve yeniliğe açık sıcakkanlı insanları ile görmeye değer bir şehir. Tarihi dokusu içerisinde kendinizi tarih ile iç-içe hissedebileceğiniz  atmosferini teneffüs ederken kısaca gezip görülebilecek birçok önemli mekânı görmek çok sizlere çok yararlı olacaktır. Tarihi Kızkalesi , Kleopatra Kapısı , Soli Pompeiopolis Antik Kenti , Latin İtalyan Katolik Kilisesi , Yumuktepe Höyüğü, Tarsus Şelalesi, St. Paul Kuyusu, Şahmeran Hamamı, Yedi Uyurlar Mağarası, Kırk Kaşık Bedesteni, Roma Yolu ve Kilikya Zafer Takı, Adam Kayalar, Cennet-Cehennem Çökükleri, Astım Mağarası, Olba Antik Kenti, Aynalıgöl Mağarası, Anemurium Antik Kenti,  gibi büyüklü, küçüklü çok önemli tarih eserlerin arasında yer almaktadır.

1 Dönüm Üzerine Kurulu 6 Kattan Oluşan 42 Oda Ve 120 Yatak Kapasiteli Otelimizde Açık  alan Çocuk ve Yetişkin Havuzu ile güneşlenme alanı , Havuz Başı Ve Club Barı bulunmakta.

Tesisin yatak ve oda ünitelerinin her türlü beklentilere uygunluğu sayesinde misafirlerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şeklide tanzim edilmiş rahat ve konforlu tarzlarda düşünülüp tasarlanan odaları sayesinde kategorisinin üzerinde bir hizmet vermektedir.

Aile Ortamı Sıcaklığında Tatil yapabileceğiniz günlerde Mersin’in deniz ve güneşi ile birleşerek konuklarımıza özenle seçilmiş zengin Açık büfeleri ve restoranlarının mönüsü ile her türlü damak zevkine uygun yemek çeşitleri ile misafirlerin beğenilerine sunulyor.

  Adres: Mersin/Kızkalesi      İrtibat Numarası: 0 324 523 20 76   www.servet76hotel.com

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV