banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

Şampiyon Beşiktaş!

Türkiye Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş oldu.

15 Mayıs 2021 Cumartesi 23:09
Şampiyon Beşiktaş!
Türkiye Süper Lig 2020-2021 sezonu, bugün 22:40'ta 1-2 sonuçlanan Göztepe-Beşiktaş maçının ardından Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile son buldu. Galatasaray ile aynı puanla fakat averaj farkıyla lider girdiği son haftada Beşiktaş, deplasmanda oynadığı Göztepe maçını Vida ve Ghezzal'in golleriyle 1-2 kazandı.

İLK YARIDA GOLLÜ BERABERLİK

Maçın ilk yarısında iki takım da gol fırsatları yakaladı. Maçın 9. dakikasında sol kanattan Ghezzal'ın kullandığı köşe vuruşunda Welinton'un kafayla aktardığı topa hareketlenen Vida, kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. 24. dakikada Cherif Ndiaye'nin vuruşunda direkten dönen topu takip eden kale önündeki Alpaslan Öztürk meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru eşitledi. Maçın ilk yarısı gözle görülür bir Göztepe baskısı ile 1-1 sonuçlandı.

ŞAMPİYONLUK GOLÜ GHEZZAL'DAN

69. dakikada penaltıdan attığı golle Ghezzal skoru 1-2'ye getirdi. Maçın geri kalanında karşılıklı gol fırsatları yakalayan iki takım da gol bulamadı ve maç bu skorla sona erdi. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş 16. şampiyonluğuna ulaşmış oldu. Daha önce Mustafa Denizli ve Şenol Güneş, Beşiktaş'ı 
şampiyonluğa taşıyan Türk teknik adamlar olarak kulüp tarihine geçmişlerdi. Bu isimlere Sergen Yalçın da eklendi.



FIRAT AYDINUS'TAN VEDA

Karşılaşmada görev alan hakem Fırat Aydınus, yaş haddinden dolayı Süper Lig'deki son maçına çıktı. Hakemlik kariyerinde ilk olarak 25 Ağustos 1996'da PAF Ligi'nde Sarıyer-Gaziantepspor maçında 1. yardımcı hakem olarak görev yapan Fırat Aydınus, Süper Lig'de 18 Ağustos 2002'de İzmir'deki Altay-Göztepe karşılaşmasında dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV