banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

ÖZYİĞİT, BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI

Yenişehir’de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken ve pandemi ile mücadele sürecini başarılı bir şekilde yöneten Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, çalışmalarıyla takdir topluyor.

10 Eylül 2020 Perşembe 14:46
ÖZYİĞİT, BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI
 Geçtiğimiz hafta SONAR Araştırmaşirketinin korona virüsü döneminde en başarılı belediye başkanlarını belirlediği anket çalışmasında, Türkiye genelinde ilk üçe giren Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e bir tebrik de Mersin Akdeniz Rotary Kulübü’nden geldi ve Kulüp Başkanı Melike Yılmaz, Özyiğit’e teşekkür plaketi verdiler.

 “HİÇBİR TALEBİ CEVAPSIZ BIRAKMADIK”

Maske, hijyen ve gıda konusunda hiçbir talebi cevapsız bırakmadıklarını vurgulayan Özyiğit, “Pandemi süreci tüm dünyayı derinden etkiledi. Dünyanın birçok yerinde Covid-19 vakalarının artmaya başladığı dönemde, Türkiye’de virüsün varlığı çok fazla konuşulmuyordu. Yenişehir Belediyesi olarak Türkiye’de henüz resmi olarak vakaların görüldüğü açıklanmadan öncekentimizde dezenfekte çalışmalarınabaşladık. 7 Mart’ta özellikle insanların yoğun olarak bulunduğu sağlık merkezleri, bankalar, resmi daireler, ibadethaneler, semt pazarları ve ATM’ler gibi alanları dezenfekte etmeye başladık. Maskenin takılmasının zorunlu, satılmasının yasak olduğu bir süreç yaşadık.  İnsanların maskeyi nerden bulacaklarını şaşırdıkları dönemde Belediyemiz devreye girdi ve insanların yoğun olarak bulunduğu alanlarda maske dağıtımı gerçekleştirdik. Maske, hijyen malzemesi ve gıda ile ilgili Yenişehir’de hiçbir talebi cevapsız bırakmadık.” dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV