banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

CHP’Lİ ATEŞ, GELİR DAĞILIMINDA ARTAN ADALETSİZLİĞE İŞARET ETTİ...

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZYİĞİT'E TEŞEKKÜR!

Mersin Yenişehir Belediyesi'ne ait yurt ve misafirhanelerde akşam yemekleri 35 TL’den 20 TL’ye indirildi.

02 Kasım 2022 Çarşamba 17:12
ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZYİĞİT'E TEŞEKKÜR!
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Gazeteci-Yazar Abbas Güçlü ile birlikte Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi ve Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerin taleplerini tek tek dinleyen Başkan Abdullah Özyiğit, “Öğrencilerimizin zorlu koşullarda eğitim aldıklarını biliyoruz. Bugünden itibaren yurt ve misafirhanemizde 35 TL olan akşam yemeklerinin ücretini 20 TL’ye indiriyoruz Kapım öğrencilerimize hep açıktır açıkta kalacaktır.” dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, ev sahipliği yaptığı üniversite öğrencilerine sosyalleşebilmeleri ve güzel vakit geçirebilmeleri amacıyla renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi ve Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda konaklayan üniversite öğrencileri “Yaza Veda Partisi”nde gönüllerince eğlendi.

Usta Gazeteci Abbas Güçlü’nün de katıldığı etkinlikte üniversite öğrencileri Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e talep ve önerilerini de iletti. Öğrencilerin taleplerini tek tek dinleyip not alan Başkan Özyiğit,  ” Enerjinizle, umudunuzla iyi ki varsınız gençler, her koşulda daima yanınızdayız. Sizlere daha iyi bir eğitim yaşamı sunmak için ne gerekiyorsa yapacağız. “ dedi.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: MersinBelediyeSonDakikaYerel

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV