banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

NAĞMELER BÜYÜLEDİ

Mersin Sanat Nağmeler Topluluğu yeni yılın ilk konserini Mersin Yenişehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda verdi. Sanatseverlerin ilgiyle dinlediği konserde 36 eser seslendirildi. Hicaz ve hüzzam eserlerle başlayan konser ilerleyen dakikalarda seyircilerin de katılım gösterdiği muhteşem şarkı ve türkülerle devam etti. Solist Gülay Özgürbüz’ün solist olarak sahne aldığı gecede seslendirdiği Nazende Sevgilim, Ah Yalan Dünya parçaları seyircilerin büyük beğenisini topladı.

17 Ocak 2019 Perşembe 17:14
NAĞMELER BÜYÜLEDİ
  Mersin Sanat Nağmeler Topluluğu yeni yılın ilk konserini Mersin Yenişehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda verdi. Şef Mehmet Taner yönetiminde sanatseverlerin ilgiyle dinlediği konserde 36 eser seslendirildi. Hicaz ve hüzzam eserlerle başlayan konser ilerleyen dakikalarda seyircilerin de katılım gösterdiği muhteşem şarkı ve türkülerle devam etti. Solist Gülay Özgürbüz’ün solist olarak sahne aldığı gecede seslendirdiği Nazende Sevgilim, Ah Yalan Dünya parçaları seyircilerin büyük beğenisini topladı.

Gecenin finali ise hareketli parçalarla yapıldı.

Konser ile ilgili konuşan Mersin Sanat Nağmeler Topluluğu Kurucu Başkanı Gülay Özgürbüz, amaçlarının kaybolan değerlerden olan Türk Sanat Müziği sevgisini aşılama olduğunu belirtti. Özgürbüz şunları söyledi;

KISA SÜREDE BÜYÜDÜK

3 yıl önce sanat müziği aşığı olan arkadaşlarımızla kurduğumuz topluluğumuz kısa süre içinde Mersin’de önemli adımlar atarak iz bırakan konserler verdi.  Mersinli sanatseverlerle buluşturduğumuz topluluğumuzun bundan sonraki konserleri geçmişte olduğu gibi yine iz bırakacak türden olacak.

FARKLI GÖNÜLLER BİRARADA

Topluluğumuz içinde her meslekten ve anlayıştan insan var. Ama ortak buluşma noktamız Türk Sanat Müziği. Sanatın evrenselliği ve insanları ortak paydada buluşturma yetisi topluluğumuzun gösterdiği başarı ile bir kez daha kanıtlanmış oldu. Ortak paydamız olan müziğim Mersin’de daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalarımız sürecek.

 

 

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: NAĞMEGÜLAYÖZGÜRBÜZ

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV