banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

MTSO dan Arbel A.ş tebrik ziyareti

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, ve bir heyet İSO 500 listesine giren Mersin in köklü firması Arbel A.Ş Ziyaret ederek Onursal Başkan Mahmut Arslan ve Kurucu Başkan Hasan Arslan’ı Tebrik etti.

25 Haziran 2019 Salı 08:31
MTSO dan Arbel A.ş tebrik ziyareti
 

İSO Birinci 500 araştırmasında 2018 yılında Mersin’den 8 firma ilk 500’e girerken Arbel A.Ş. ile Durum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin bu listede aynı gurup dan olan iki firmanın girmesi büyük bir başarı olarak nitelendirildi.

İSO'nun her yıl açıkladığı 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporuna göre, 2018 yılında Mersin'den 8 firma ilk 500'e girdi. Aynı şirketler grubuna ait iki firma olarak en büyük 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer almayı başaran Arbel A.Ş ve Durum Gıda A.Ş bu listede yer almasından ötürü MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve beraberindeki heyet bir dizi ziyarete bulunarak Şehir ve ülkeye katma değer katan bu köklü firmaya ziyaret ’de bulunarak memnuniyetlerinin göstergesi olarak bir plaket sunuldu.

Ziyaret ’de MTS Başkanı Ayhan Kızıltan; Her şeyin Mersin için daha iyi olması anlamında herkesle el ele kol kola çalışıyoruz. Bizim kendimize güvenimiz tamdır. Doğru bildiğimiz yolda yılmadan gideceğiz,  Başarılı insanlara elimizden geleni yapar elini sıkar ve tebrik ederiz, biz MTSO olarak sizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim dedi.

Arbel A.Ş Onursal Başkanı Mahmut Arslan;

Bu ziyaretler Sizin döneminiz de başlamış olması çok güzel bir şey,  Bunun bize moral getirisi yüksek oluyor,  Şimdiye kadar ihmal olsa da bundan sonraki süreçlerde bu ziyaretlerin iyi geleceğine inanıyorum. Arslan, Sanayicilerini ihmal eden oda ve ya kuruluş o memleketi de ihmal etmiş oluyor. Böyle bir kuruluşun her zaman yanımızda olması gerekiyor. Ben tekrar tekrar ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim. Dedi

 

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV