banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

MTOSB Başkanı Sabri Tekli, "Ayakta Kalmak İçin Üretim Yapıyoruz"

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ,Dünya ve ülkemiz corona virüs tehditi altında olduğu bu süreçte yaşanan krize rağmen OSB'deki fabrikalar ayakta kalmak için üretim yapıyor."dedi.

31 Mart 2020 Salı 17:00
MTOSB Başkanı Sabri Tekli, "Ayakta Kalmak İçin Üretim Yapıyoruz"
 Üretim yapmak zorunluluğuna dikkat çeken Başkan Tekli, OSB'de çalışanlarını corona virüse karşı koruyacak her türlü tedbirleri aldık. Çalışanların sağlığına büyük dikkat gösteriyoruz.OSB'deki tüm fabrikalar eksiksiz çalışmalarını sürdrmekte, corona virüs nedeniyle kapanan işletmemiz yok.

İşletmelerin durmasından duyduğu endişeleri dile getiren Başkan Tekli, İşletmeler,fabrikalar  üretimi durursa zor duruma düşeceğini çalışanların ücretlerini  ödemesinin zorluğuna dikkat çekerken üretimi durduran pekçok işletme  çalışanlarının ücretlerini ödemeye kalkarsa işetmelerin felaketi olacağını söyledi.Hafta sonuna kadar konuyla ilgili  bir açıklama yapılacağını umut  ettiğini belirti.

OSB'ye araş giriş-çıkışları yoğun biçimde sürdüğünü belirten Başkan Tekli,girip çıkan bu araçların tam olarak kontrol altına alınamadığını bu konuda sıkı tedbirlere ihtiyaç olduğuna dikkat çekti. Kontrol noktalarında mal sevkiyatı yapan araçların uzun kuyruklar oluşturduğunu ifade etti.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli,yakınlarının acısını yaşamamak için "evde kal" çağrısı yaparken "Allah hepimize yardımcı olsun" dileğinde bulundu.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV