banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Mgc Yönetimi Gazeteci Okdemir’in Fotoğraf Sergisini Ziyaret Etti

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe ve Yönetimi, 10 Kasım Atatürk’ü anma haftası etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Evi’nde Gazeteci Haldun Okdemir’in açtığı fotoğraf sergisine katıldı.

13 Kasım 2019 Çarşamba 22:11
Mgc Yönetimi Gazeteci Okdemir’in  Fotoğraf Sergisini Ziyaret Etti
 

Hafta sonunda yapılan Genel Kurul sonrasında Başkanlığa seçilen ve seçimin ardından hiç vakit kaybetmeyerek Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıkan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe ve Yönetimi büyük takdir topladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. Yıldönümünde Anıtkabir’de bulunan MGC Yönetimi, bu sefer de Gazeteci Haldun Okdemir’in Atatürk Evi’nde açtığı ‘Bu Sevda Bitmez’ konulu fotoğraf sergisini ziyaret etti. 29 Ekim’de başlayan ve 29 Kasım’a kadar devam edecek olan sergi ile ilgili Okdemir’i tebrik eden Başkan Tepe, çocuklara ve yeni nesile Atatürk sevgisini aşılamak adına Okdemir’in önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çekti.

                                               

TARİH ŞUURUNU TOPLUMA AKTARMAK GEREK

 

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün birbirinden güzel fotoğraflarının yer aldığı sergiye tüm Mersinlileri davet eden Başkan Tepe, “Tarih şuurunun genç nesillere ve Türk Milletine aktarılması konusunda bu tür etkinliklerin daha fazla olması ve yer alması gerektiğine inanıyorum. Yüce Türk Milletini esaretten kurtaran ve bizlere bu aziz vatanı armağan eden Atamızı unutmayacağız ve unutturmayacağız. Biz seçimi kazanır kazanmaz hemen Atamızı ziyaret ettik ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin ve onun değerlerinin her zaman ısrarla savunucusu ve takipçisi olacağımızın mesajını verdik. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. Yıldönümünde saygı ve minnetle anıyor, vatan savunmasında canlarını veren tüm şehitlerimize de rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV