banner68

banner101

banner108
02 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

..Mersin’in yeni göz hastanesi Nivgöz Hizmette

Mersin’de yeni hizmete açılan Nivgöz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Göz Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İbrahim Taşkın ve doktorlar: Op.Dr.Recep Kaleci, Op.Dr.Mustafa Şahin, Op.dr. Denizaltınbay, Op.dr. Mutlu Cihan Dağlıoğlu.; Mersin basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Hastane hakkında bilgi veren Taşkın, kahvaltı sonrasında hastaneyi gezdirdi.

07 Şubat 2020 Cuma 14:50
 ..Mersin’in yeni göz hastanesi Nivgöz Hizmette
 Mersin’de yeni hizmete açılan  Nivgöz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Göz Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İbrahim Taşkın ve doktorlar: Op.Dr.Recep Kaleci, Op.Dr.Mustafa Şahin, Op.dr. Denizaltınbay, Op.dr. Mutlu Cihan Dağlıoğlu.; Mersin basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Hastane hakkında bilgi veren Taşkın, kahvaltı sonrasında hastaneyi gezdirdi. Yapılan hizmetleri basın mensupları ile paylaştı. Etkinliğe MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe ve çok sayıda  basın mensupları katıldı. Nivgöz Hastanesi hakkında bilgi veren İbrahim Taşkın, Adana ilinde yaptıkları çalışmaları da anlattı. Taşkın, “  2006 Yılında Adana merkezde 2 hekim ile MAYAGÖZ ismi ile hizmete başladık ve çok kısa bir süre içinde 11 hekim ve iki merkez ile hizmet vermeye devam ettik bu kadar hızlı büyümemizdeki en önemli etken; işimizi iyi yapmamız,bilmediğimiz işleri rahatlıkla sevk etmemiz ve etik değerlere bağlı olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum.

DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK

İŞİMİZİ İYİ YAPTIK

Şirketi kurarken ortaklarımızla şu konularda anlaştık;

1-Yapmadığımız işi ne devlete nede hastaya fatura etmeyeceğiz

2-İşimizi en iyi şekilde yapacağız

3-Kimseyi kandırmadan etik değerlere bağlı olarak işimizi yapacağız.

Bu prensiplerde oldukça başarılı olduk ve 2-3 yıl içinde refarans klinik haline geldik öyle ki hastalar tanıyı doğrulatmak için bize müracaat eder hale geldiler. Bu başarımızın nedenleri arasında işimizi iyi yapmamızın yanı sıra en son teknolojik ürünleri kullanmamızda çok önemli bir etkendir.

Gözlüklerden kurtulmak için yapılan lazer teknolojisine 2007 yılında bünyemize kattık ve en gelişmiş lazer teknolojisi olan İLASİK tedavisi 2011 yılında Türkiye’de ikinci, İstanbul dışında ise ilk kez bizim kliniğimizde kullanılmaya başlandı.

KENDİ PATENTLİ İSMİMİZ İLE YOLA DEVAM ETTİK

Bölgemizde önemli bir marka olan kliniğimizin patent başvuruları reddedilesi nedeni ile yeni isim arayışına girdik ve 2014 yılında kendi pantimiz  olan Nivgöz adını alarak yolumuza bu isim altında devam ettik. Bu değişikliği yapmamızın en önemli nedeni maya ismini herkesin kullanabilmesi, patenti başkasına ait olması nedeni ile müdahale edemememiz ve bizim standartlarımıza uymayan hizmet kaliteleri nedeni ile kendi patentli ismimizle yola devam etme kararı almamızdır.

Sağlık mevzuatındaki prosedürler nedeni ile Mersin’e açılmamız uzadı, ancak 2019 yılında Mersin’de hizmet vermeye başladık. Şu anda iki tam zamanlı ve 2 de kısmi zamanlı olmak üzere dört göz hekimi ve bir anestezi uzmanı ile MERSİN’de  hizmet vermekteyiz.

Hastalarımıza en iyi hizmeti vermek ve “önce zarar verme” ilkesi ile en gelişmiş teknoloji ile hasta merkezli hizmet anlayışımızla yolumuza devam etmekteyiz. Hekimlerimizin bilgi ve tecrübelerini birbirlerine aktarmaları için iki haftada bir seminerler düzenlemekteyiz.

Ayrıca dünyadaki gelişmeleri ve yeni tedavi ve teknolojik gelişmeleri takip etmek için ulusal ve uluslar arası toplantılarda yer almaktayız. Bu toplantılarda bilimsel makaleler sunmakta ve özellikli video paylaşımlarında bulunmaktayız.

Türkiye’de 5-6 uzmanı olan az görenlere yardım polikliniği Dr Deniz hanım tarafından 8 yıldır Nivgöz bünyesinde devam etmektedir.”Dedi.

Konuşmalardan sonra basın mensuplarının sorularına da yanıt veren Taşkın, Yapılan göz ameliyatlarını basın mensuplarına izletti. Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Rüstem Kaya Tepe’ye de teşekkür etti. Başkan Tepe’de Nivgöz Hastanesi olarak Mersin Basını bilgilendirdikleri için İbrahim Taşkın’a teşekkür etti.
Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: MersinNivgöz

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV