banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI...

“MEDYA VE MÜLTECİLER BASIN BULUŞMALARI“ ANKARA'DA BAŞLADI

Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD) ile Mülteci Destek Derneği (MUDEM) işbirliğinde Avrupa Birliği'nin katkılarıyla düzenlenen "Medya ve Mülteciler Basın Buluşmaları", Ankara'da başladı.

22 Kasım 2019 Cuma 13:57
“MEDYA VE MÜLTECİLER BASIN BULUŞMALARI“ ANKARA'DA BAŞLADI
 Üç gün sürecek olan Medya ve Mülteciler Basın Buluşması'na, Türkiye'nin dört bin yanından yaygın ve yerel, yazılı ve görsel yayın yapan kurumlardan gazeteciler katıldı.
Mersin'i temsilen katılan Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu üyeleri, Medya ve Mülteciler Basın Buluşması'nın yanı sıra, Mersin'in tanıtım çalıştayını gerçekleştirmek için temaslarını da aralıksız sürdürüyor.
Medya ve Mülteciler Basın Buluşması etkinlikleri çerçevesinde, Mersin Gazeteciler Cemiyeti onursal üyesi, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Akarca ile yardımcısı Gazeteci Cumhur Özen'e de Mersin Gazeteciler Cemiyeti rozetini, Cemiyet Başkanı Rüstem Kaya Tepe taktı.

MGC Uluslararası Sosyal Etkinlikler Çevre Komisyonu Başkanı Mehmet Miras'da, Mersin'i tanıtma çalıştayını gerçekleştirmek amacıyla, Medya ve Mülteciler Basın Buluşması'nın yanı sıra, Ankara'da çeşitli temasları aralıksız sürdüreceklerini vurguladı.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV