banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI...

“Kadına Şiddete Hayır“ Demek İçin Müzik Grubu Kurdular

Mersin'de aralarında emniyet mensubu da bulunan 5 kadın, "Kadına Şiddete Hayır" demek için bir müzik grubu kurarak bir araya geldi.

06 Eylül 2020 Pazar 16:05
“Kadına Şiddete Hayır“ Demek İçin Müzik Grubu Kurdular
 Mersin'de 5 kadın, ülkemizde son zamanlarda artan kadına yönelik şiddet ve tacize tepki için müzik grubu kurdular. Allegro Müzik Grubu adını verdikleri grup yaklaşık 1 aydır yaptıkları çalışmaları Covid-19 nedeniyle sosyal medyada ve youtube video paylaşım kanalıyla yayınlamaya başladı. Haftanın iki günü bir araya gelerek çalışmalarını sürdüren Allegro Müzik Grubu üyeleri ilk etapta ünlü şarkıcıların parçalarını seslendirerek video klip çekmeye başladılar. Grup şefi ve gitarist Caner Çapık eşliğinde müzik çalışmalarını sürdüren grubun performansı göz dolduruyor. 

Grup üyesi emekli emniyet mensubu Serap Tatlı, kendisinin görev yaptığı dönemde kadına yönelik şiddete karşı çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek çevrenin desteğiyle bu grubu kurduklarını açıkladı. Tatlı; "5 kadın arkadaş bir araya gelerek bu grubu oluşturduk. Seslendirdiğimiz eserleri Covid 19 sebebiyle sosyal medya üzerinden yayınlamaya başladık. İlerleyen süreçte sosyal içerikli projelerimiz de olacak. Amacımız seslendirdiğimiz parçalarla tüm Türkiye'deki kitlelere sesimizi duyurmak" dedi. 
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV