banner68

banner101

banner108
17 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

İŞ KADINI SALİHA ADICAN YOKSUL VE MUHTAÇLARI BU RAMAZAN AYIN DADA UNUTMADI.

Orta Doğu Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesinin onursal Başkanı İş iKADINI Saliha Adıcan, bir kez daha ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzattı.

12 Mayıs 2020 Salı 14:17
İŞ KADINI SALİHA ADICAN YOKSUL VE MUHTAÇLARI BU RAMAZAN AYIN DADA UNUTMADI.
 Orta Doğu Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesinin onursal Başkanı İş kadını Saliha Adıcan, bir kez daha ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzattı.

Mersin’de birçok kesime ve eğitim alanında yaptığı yardım ve desteklerle gönülleri fetheden Orta Doğu Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı iş kadını Saliha Adıcan, bu kez engellilere erzak kolisi dağıtarak, onların zor günlerinde yanında oldu.Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şube Başkanı Gülcihan Ekinci, “Derneğimizin onursal Başkanı Saliha Adıcan, hep zor durumlarımızda bize destek vererek, ayakta kalmamızı sağlamıştır. Ramazan ayında da yardım kolilerin ilk fazını bize ulaştırarak, bir kez daha bizde yardım eli uzatmıştır. Kendisine bu asil davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
İş kadını Saliha Adıcan’da, gücünün yettiği oranda ekonomik durumu olmayan ailelerin yansıra eğitimlerine devam etmekte zorlanan çocuklara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.Adıcan,” Corona virüsten dolayı zor günler yaşayan vatandaşlarımıza, Ramazan ayında gıda desteği vererek, onların bu zorlu süreçlerinde yanında olmaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV