banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

GENÇ İŞ ADAMI MUHAMMED ALP MİLLETVEKİLİ ADAYI

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimler öncesinde adaylar yavaş yavaş vitrine çıkmaya başladılar.Mersin’in sevilen genç ve başarılı iş adamlarından Muhammed Alp’te önceki gün düzenlenen muhteşem törenle Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

30 Nisan 2018 Pazartesi 14:46
GENÇ İŞ ADAMI MUHAMMED ALP MİLLETVEKİLİ ADAYI
 Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimler öncesinde adaylar yavaş yavaş vitrine çıkmaya başladılar.Mersin’in sevilen genç ve başarılı iş adamlarından Muhammed Alp’te önceki gün düzenlenen muhteşem törenle Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Kalabalık iş kadını ve iş adamları eşliğinde Ak Parti İl Merkezine gelen Alp Mersin’e ve Mersin’de yaşayan vatandaşlarının sorunlarını meclise taşımak için aday olduğunu söyledi. Alkışlarla kaydını yaptıran sevilen iş adamı Muhammed Alp „her şey vatan ve vatandaşlarımız için“dedi.

MUHAMMED ALP KİMDİR?

1990 Malatya doğumlu çok mahsumane bir babanın ve dünyalar güzelidir annenin dualarıyla dünyaya gelmiş bir genç iş adamıdır  hayatını yaşayarak kazanan genç girişimci iş adamıdır.

Hayata çok erken yaşlarda atılarak bir çok iş yeri işleterek bugünlere gelmiştir şuan ise Mersin de hayatına devam etmektedir memleket aşığı ve Mersin aşığı bir kimliğe sahiptir.

Hayata erken atıldığı gibi siyasete de çok erken yaşlarda ailesi tarağından başlamıştır 2008 Yalında ise resmî ve aktif olarak siyasete devam etmiştir Şuanda çok sevdiği Mersin şehrimizde fabrika kurmuş Ayrıca canı gönülden ak sevdaya aşık olduğu ak partiden Millet vekili aday adayı olmuştur./HALDUN OKDEMİR

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV