banner68

banner101

banner108
16 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Feyzioğlu’na ziyaret

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, 2018-2020 dönemi Mersin Barosu Başkanlığı’na seçilmesinin ardından yönetim kurulu ve delegelerle birlikte, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu’nu makamında ziyaret etti.

15 Ocak 2019 Salı 18:24
Feyzioğlu’na ziyaret
 Mesleki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, baronun çalışmaları hakkında da Av. Metin Feyzioğlu’na bilgiler verdi. Yargı bağımsızlığının en önemli unsurlarından birisinin, bağımsız savunma olduğunu belirten Yeşilboğaz, “Demokratik hukuk devletinin olmazsa olmazı; bağımsız savunma ve bağımsız yargıdır. Adaletin gerçek anlamda sağlanabilmesi için meslektaşlarımızın savunmalarını özgürce yapabilmelerinin önündeki engellerin kaldırılması için baroların ve avukatların ortak mücadelesi önemlidir” diye konuştu.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden TBB Bşk. Av. Metin Feyzioğlu ise, avukatlık mesleğinin sorunlarının çözümü ve yargı bağımsızlığının yeniden tesis edilebilmesi için baroların ve avukatların vermiş olduğu mücadelede her zaman yer alan Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV