banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

Depremin Ardından “Yok Artık“ Dedirten Olay!

6.6 şiddetindeki depremin ardından şehirde arama-kurtarma ve yardım çalışmaları sürerken emniyet tarafından alınan bilgilere göre İzmir'e hırsızlık yapmak amacıyla geldiği belirlenen 9 şüpheli yakalandı.

01 Kasım 2020 Pazar 23:01
Depremin Ardından “Yok Artık“ Dedirten Olay!
Depremin vurduğu İzmir'de bir tarafta kurtarma ekiplerinin fedakarca çalışmaları sürerken diğer taraftan kente hırsızlık amacıyla geldiği belirlenen 9 şüpheli yakalandı.



Gelen 
son dakika haberine göre; İzmir'de cuma günü 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem İzmir’in yanı sıra  Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne’de de hissedildi. Öte yandan depremde hayatını kaybedenlerin 69'a yükseldiği duyuruldu. Bakan Kurum yaptığı açıklamada, "Hasarlı binalara girilmemesi konusunda vatandaşlarımızı bir kez daha uyarmak istiyorum." dedi.



İzmir'deki depremden sonra bölgede çalışmalar tüm hızıyla sürerken kötü niyetli kişilerle ilgili de rezalet haberleri geliyor. Hırsızlık yapmak için kente geldiği öne sürülen 9 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü ekipleri, enkaz bölgelerinde asayişin sağlanması için yoğun çaba içinde. Ekipler, tehlikeli olduğu için boşaltılan 172 binada, hırsızlık ve benzeri olaylara karşı 24 saat görev yapıyor.





Polis ekipleri, kentte depremden sonra oluşan trafik yoğunluğunu hafifletmek için çalışma yürütüyor. Trafik yoğunluğu nedeniyle motosikletli polisler, daha aktif rol alıyor.

Polisler, arama kurtarma çalışmalarının yürütüldüğü Bayraklı bölgesinde trafikte yoğunluk oluşmaması için vatandaşlara çağrıda bulunuyor

Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ekipler, Bornova ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı enkazında arama ve kurtarma çalışmalarına devam ediyor.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV