banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

CHP Milletvekili Gülcan Kış MEİGDER’i ziyaret etti

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

20 Temmuz 2023 Perşembe 10:26
CHP Milletvekili Gülcan Kış MEİGDER’i ziyaret etti
  Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Mersin Milletvekili Gülcan Kış’ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu, internet gazetecilerinin zamanla yarıştığına dikkat çekerek, “Profesyonel olarak bu işin mutfağından gelmiş yönetici ve üyeleri ile birlikte çok büyük bir adım attık. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu çatısı altında MEİGDER olarak mesleğimizi en doğru ve hızlı bir şekilde icra etmeye çalışıyoruz. Özellikle Mersin’in çok daha iyi olması için herkesten daha fazla katkı sunuyoruz. Ekonomik darboğaza rağmen sorumluluklarımızı yerine getirmek için çalışıyoruz. Ancak bu gayretimiz özellikle belediyelerde karşılık bulmuyor. Çok cüzi rakamlar ile verilen destekler bizi mutlu etmiyor. Tasarruf yasası ile zaten boğulmak isteniyoruz. Bu yüzden özellikle CHP’li belediyelerden verdiğimiz bu mücadelede yanımızda durmalarını bekliyoruz” dedi.
HER ŞEY MERSİN İÇİN
CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, yazılı ve görsel basını çok önemsediğine vurgu yaparak, “Yaptığınız işin hassasiyetini ve önemimi çok iyi bilenlerdenim. Çünkü hedef kitlelere sizinle ulaşıyoruz. İş dünyasında da siyasette de her zaman sizlerle iletişim halinde olduk. Geldiğimiz noktada milletvekili olmanın ağır sorumluluğu var. Bizim yerel basın ve özellikle hızlı iletişim sağlayan sizin gibi yerlerle diyaloğumuzun çok daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sizler hedef kitleye çok hızlı ulaşım sağlıyorsunuz. Bir anda yayılma gücüne sahipsiniz. Bunun da doğru yapılması konusunda çok dikkatli olduğunuzu biliyorum. Mersin’de sizin gibi bir örgütün olması bizim için çok önemli bir güç kaynağı. Sizin desteğiniz ile yol alıyoruz. Açıkçası ne yapıyorsak Mersin için yapıyoruz. Mersin gerçekten ayrıcalıklı bir kent. Bunun farkına vararak yol aldığımızda hep birlikte Mersin’e daha fazla katkı sunarız” diye konuştu.
“GAZETECİLERİN SESİ OLACAĞIM”
CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, gazetecilerin sorunlarının bilincinde olduğunu kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı; “Basın İlan Kurumu işini doğru yapan gazetecileri yok etmek için her yolu deniyor. Çıkarılan yasalarla eli kolu bağlanan gazetecilerin sesi olmak için her türlü savaşı vereceğim. Bundan emin olabilirsiniz.”
Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: MilletvekiliGÜLCAN KIŞ

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV