banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

Başkan Seçer'den Bayram Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

25 Mayıs 2020 Pazartesi 22:38
Başkan Seçer'den Bayram Mesajı
 

“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerimizdir.

Bayramların özünde dayanışma, hoşgörü ve mutluluk vardır.

İnsanlık olarak içinden geçtiğimiz zorlu pandemi süreci, hayatımıza yeni bir dizi zorunluluklar da bıraktı.

Birbirimizden uzakta, dijital ortamlarda, sosyal mesafe kurallarını gözeterek ve diğer bazı kurallara uyarak hayatımızı sürdürmek, özel günlerimizi kutlamak zorunda kalıyoruz.

Gönül gönüle olduktan ve uyarıları dikkate aldıktan sonra mesafelerin bir önemi olmadığını bilen bizler, yine ihtiyaç duyan kişilere yardım edebilir, çocuklarımızı sevindirebilir ve dargınlıkların giderilmesi için yeni fırsatları hayata geçirebiliriz.

Bu bayramda da demokrasi ve adaleti büyüten, ürettiğini eşit ve hakça paylaşan bir dünya özlemimizi bir kez daha yineliyor, insanlığın başındaki salgının bir an önce son bulmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta sağlık olmak üzere, kardeşliğin, hoşgörünün ve dayanışmanın daim olduğu nice bayramları birlikte yaşamak dileğiyle tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, mutluluk ve huzur dolu günler getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Vahap Seçer
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV