banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Başkan Gültak, Çocuklarla Birlikte Narenciye Topladı

Bahçeden toplanan 15 ton mandalina ve portakal, hazırlanan battaniyelerle birlikte İzmir’e ulaştırılacak Başkan Gültak, İzmirli depremzede çocuklar ve ailelerine ulaştırılmak üzere, Karacailyas Mahallesinde bulunan bir narenciye bahçesinde mahalleli çocuklarla birlikte portakal ve mandalina topladı.

06 Kasım 2020 Cuma 16:40
Başkan Gültak, Çocuklarla Birlikte Narenciye Topladı
 Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen anlamlı etkinlikte, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mahalleli çocuklarla birlikte Karacailyas’ta bir narenciye bahçesinden portakal ve mandalina topladı. Toplanacak 15 ton portakal ve mandalina, 9 Kasım 2020 Pazartesi günü, Kızılay aracılığıyla İzmirli depremzede vatandaşlara ulaştırılacak. Ayrıca toplanan 160 adet battaniye de İzmir’e gönderilecek.

“İzmirli vatandaşlarımızın yanındayız”

Narenciye bahçesi içinde bir açıklama yapan Başkan Gültak; depremzede İzmir halkının yanında olduklarını ifade ederek; “İzmir depreminde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Yakınlarını kaybeden ailelerimize de sonsuz sabırlar temenni ediyorum” dedi.

Sözlerini; “Mucizevî bir şekilde depremden kurtulan minik çocuklarımızı da unutmadık” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Bizler de bugün burada Akdenizli çocuklarımızla birlikte mandalina ve portakal toplayıp, Kızılay aracılığıyla 15 ton narenciyeyi, önümüzdeki Pazartesi günü İzmir’e göndereceğiz. Ayrıca tekli 100; 60 tanesi de çiftli olmak üzere toplamda 160 adet battaniyeyi de deprem mağduru insanlarımıza ulaştıracağız.

Çocuklarımız, İzmir’de yaşayan yaşıtlarına da selamlarını yolladılar, onların acılarını paylaştılar. Bu etkinlikle birlikte, İzmirli çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında olduğumuzu, acılarını paylaştığımızı göstermek istedik. Onların moral ve motivasyonlarının biraz yükseleceğine de inanıyoruz. Bugün bizlerle birlikte narenciye toplayan çocuklarımız ve ailelerine de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV