banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

BAŞHAN GIDADAN LALEZARSPOR’A DESTEK

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Muş Lalezar Spor Kulübü sezonun ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

31 Ekim 2022 Pazartesi 17:57
BAŞHAN GIDADAN LALEZARSPOR’A DESTEK
LALEZARSPOR, SEZONA 3-0’LA MERHABA DEDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Muş Lalezar Spor Kulübü sezonun ilk maçından galibiyetle ayrıldı. 
Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi 8.Grupta Muş’u başarı ile temsil eden Muş Lalezar Spor voleybol takımı sezonun ilk maçını galibiyetle kapattı. Sezonun ilk maçında Bingöl deplasmanına giden Muş Lalezar Spor burada karşılaştığı Yeni Solhanspor voleybol takımını üstün bir oyun sonunda 3-0 mağlup etmeyi başardı. Bingöl’ün Solhan ilçesinde oynanan karşılaşmada temsilcimiz ilk iki seti 19-25, ikinci seti 22-25 ve üçüncü seti ise 18-25 alarak maçtan 3-0 galibiyetle ayrılmayı başardı. Deplasmanda alınan galibiyetle lige hızlı bir giriş yapan temsilcimiz puan hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.

“HEDEFİMİZ PLAY-OFF”

Kulüp Başkanı ve Antrenörü Ferzende Emre, maç sonrası yaptığı açıklamada play-off oynamayı hedeflediklerini belirterek; “Sezonun ilk haftasında deplasmanda oynadığımız maçtan galip ayrılmanın sevinci içindeyiz. Sezona deplasmanda başladık. İlk maçımız olan Solhanspor deplasmanına gittik. Sporcularımızın gösterdiği özverili mücadele sonucunda karşılaşmadan galip ayrılmayı başardık. Böylelikle sezonun ilk haftasını galip olarak başlattık. Hedefimiz olan play-off oynama hakkı kazanmak için mücadelemize devam edeceğiz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ama karşımızda ekonomik olarak güçlü rakiplerimiz var. Onları geride bırakmak için bizimde her türlü desteğe ihtiyacımız var” dedi.


“DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Emre, daha fazla başarıyı yakalamak için desteklere ihtiyaçlarının olduğunu kaydederek; “Bu takım Muş’u voleybol da başarı ile temsil ediyor. İlimizin çocuklarına ve gençlerine örnek oluyor. Takımımız çok zor şartlarda müsabakalara gidip geliyor. Bizlere verilecek olan desteklerle birlikte bizde elimizden geldiğini yaparak alacağımız başarılı sonuçlarla verilecek destekleri boşa çıkartmamaya gayret edeceğiz. Ancak başarıyı yakalamak için desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda devlet büyüklerimizin sesimizi duymasını ve pırıl pırıl çocuk ve gençlerimize daha çok destek olunmasını istiyoruz. Geçtiğimiz sezon önemli başarılara imza attık. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen gençler kategorisine bölge şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına katıldık. Her yıl şampiyonluğu sonuna kadar kovaladık. Bunun yanında şimdiye kadar yüzlerce gencin üniversiteli olmasına katkıda bulunduk. Her zaman Muş’ta gençlerimizin yanlarında olarak onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora yönlendirdik. Bu yılda ligde hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk olacak. Karşılaşmada galibiyetle ayrılarak sezona güzel bir başlangıç yaptık. Bundan sonraki maçlarımıza aynı kararlılıkla oynayarak ilimiz en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


BAŞHAN GIDADAN LALEZARSPOR’A DESTEK

Emre gerek geçen yıl gerekse bu yıl Solhan maçında kendilerine destek veren Muşlu gıda firması Başhan yetkililerine teşekkür ederek şunları söyledi: “geçtiğimiz yıl ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil ettik. Türkiye Şampiyonasının oynandığı Mersin ilinde ilimizin güzide firmalarından Başhan Gıda firması bizleri orada misafir ederek bizlere desteğini gösterdi. Bu yılda ilk maçımızda deplasmanda oynadığımız Solhanspor maçında da yine bize desteklerini gösterdiler. Başhan firmasının değerli yetkililerine şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum. Aldığımız galibiyeti kendilerine armağan ediyorum.” Dedi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: MersinSonDakikaYerelOlay

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV