banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

Bakan Kurum: "Şimdi inşallah sıra orta gelirde"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dar gelirlilere yönelik projelendirilen 250 bin konutluk İlk Evim kampanyasının tamamlanmasının ardından bugün Meclis'te yaptığı konuşmada sırada orta gelir grubuna yönelik bir konut kampanyasının olduğunu duyurdu.

02 Kasım 2022 Çarşamba 16:55
Bakan Kurum:
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesinin devamına ilişkin, "Şimdi inşallah sıra orta gelirde. Onu da yapacağız. Bu ay açıklamayı hedefliyoruz" dedi. Bakan Kurum, TBMM'de AKP grup toplantısı ardından basın mensuplarına, sosyal konut projesinin devamına ilişkin açıklama yaptı. 

"ONU DA YAPACAĞIZ"

Bakan Kurum, "Alt gelir grubuna yaptık, emekliye, gazilere, şehit ailelerine gençlere. Şimdi inşallah sıra orta gelirde. Onu da yapacağız. Bu ay açıklamayı hedefliyoruz. İnşası devam eden tüm firmalar sürecin içerisine katılacak. Yılda 600 bin konut üretiliyor. Bunun yüzde 15-20’si bu skalaya giriyor. İnşallah tüm şehirlerde 100 bin konutu içerir bir kampanyayı başlatmak istiyoruz. Bu sayede yeni projelerin başlangıçlarını da hareketlendireceğiz. Düşük peşinat, uzun vade olacak. Bankalarla beraber çalışmalıyız, projenin finansmanına destek vermeleri için. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile de birlikte çalışıyoruz" dedi.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV