banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

AVRUPA ŞAMPİYONASINDA METİK’İ BAŞARI İLE TEMSİL ETTİLER

Mersin Tenis İhtisas Kulübünün şampiyon iki kadın teniscisi Avrupa Şampiyonası Senyör Takımlar Turnuvası, Antalya Cup +45 kategorisinde Mersini başarı ile temsil ettiler.

03 Aralık 2022 Cumartesi 00:56
AVRUPA ŞAMPİYONASINDA METİK’İ BAŞARI İLE TEMSİL ETTİLER
Mersin Tenis İhtisas Kulübünün şampiyon iki kadın teniscisi Avrupa Şampiyonası Senyör Takımlar Turnuvası, Antalya Cup +45 kategorisinde Mersini başarı ile temsil ettiler. Avrupanın en iyi tenisçilerinin katıldığı şampiyonada katılımcı ülkelerin derece almış tenis şampiyonları Antalya’da yüzlerce tenisçinin katıldığı turnuvada şampiyonluk için mücadele ettiler.Mersin’den METİKín iki milli tenisçisi Filiz Özer ve Özlem Zeren Yenişehir Belediyesinin sponsorluğunda Mersin’i temsil ettiler. METİK Başkanı Ahmet ATAKAN ise karşılaşma süresince her gün kadın tenisçilerini arayarak destek verdi. Şampiyonanın yapıldığı Mega Saray Club sahibi Kemal Şahin'de örnek bir ev sahipliği yaparak METİK oyncularını yalnız bırakmadı.



6 GÜNDE 12 KARŞILAŞMA YAPTILAR

Turnuvaya her ülkeden en az altı sporcuyla katılan takımlara karşı sadece iki tenisciyle METİK’İ temsil eden Filiz ÖZER ve Özlem ZEREN. Dişli rakiplerine karşı dişe diş mücadele ettiler. Avrupa Şampiyou İtalyan tenisçiler tüm kupaları alarak şampiyonluk serisini sürdüren ülke oldular. “Böylesine önemli bir türnivaya katılmak zaten büyük bir şans ve başarıydı”diyen Filiz Özer ve Özlem Zeren”Bizlerin Mersin METİK tenisçileri olarak Avrupa şampiyonasına davet edilmemiz büyük şans ve bizler için büyük onurdu.Rakiplerimize Türkiye’yi,Mersin’i ve Yenişehir Belediyesi ile Mersin’imizin ünlü Dondurmacı HALİL CEZERYELERİNİ çok iyi tanıttık.Önümüzdeki turnuvalarda yine bizler METİK olarak mücadelemizi sürdüreceğiz.Bu arada şampiyonanın başlangıç günü annesini kaybeden ve bizimle turnuvaya katılamayan Bican KUMRU arkadaşımızada başsağlığı dileriz”dediler.


Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: MersinSonDakikaYerelOlay

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV