banner68

banner101

banner108
05 Mayıs 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Aslan Mersin'de suçluların ve suç örgütlerinin korkulu rüyası oldu

Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı A.Vahap Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, makamında kendilerini konuk eden Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a sokakların güvenliğini sağlayan polislerin varlığını hissettirdiği için, teşekkür ettiler.

18 Temmuz 2023 Salı 18:40
Aslan Mersin'de suçluların ve suç örgütlerinin korkulu rüyası oldu

Mersin İnternet ,Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Şehitoğlu, Mersin’de son iki yıldır, sokaklarda polisleri gören halkın huzur ve güven içinde günlük yaşamlarını sürdürdüklerini bundan da hem kent gazetecileri olarak hem de halk olarak mutluluk duyduğunu söyledi.

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, zaman zaman gazetecilerle bir araya gelmenin sayısız yararlarına dikkat çekerek, Polisin, sokakların huzurunu bozacak herkesin yakasına yapıştığını ve aman vermediğini söyledi. Polislerin iç bünyede eğitildiklerini ve halka nasıl davranacaklarını, onlara hemen nasıl yardımcı olunacağının öğretildiğine de dikkat çeken Aslan, Mersin’de halkın huzuru ve güvenliği için uykularından bile fedakarlık ettiklerini belirtti.

Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ‘Özellikle terör örgütleri ve çek-senet, sokak çetelerine karşı amansız mücadelemizin meyvelerini, halkımızın rahata kavuştuğunu gördükçe topluyoruz’ dedi.

Gülnar orman yangını süresince Tomalarla olay yerinde görev başında olduklarını da anımsatan Emniyet Müdürü Aslan, gazetecilerle bir süre sohbet etti, anı fotoğrafı çektirdi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV