banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

Profesyonel Sistem Belgelendirme ve ISO Sertifikaları

Sizler için sunduğumuz sistem belgelendirme faaliyetlerimiz, kalite, iş sağlığı ile güvenliği, müşteri memnuiyeti, bilgi güvenliği ya da çevre gibi hususları barındırır.

16 Aralık 2018 Pazar 17:07
Profesyonel Sistem Belgelendirme ve ISO Sertifikaları
 

Sizler için sunduğumuz sistem belgelendirme faaliyetlerimiz, kalite, iş sağlığı ile güvenliği, müşteri memnuiyeti, bilgi güvenliği ya da çevre gibi hususları barındırır. Temel amacımız tamamen yasal hususlar çerçevesinde sizlerin ve hedeflediğiniz iş ortaklarınızın memnuiyetini karşılama adına gerekli çalışmaları sunabilmektedir. Bunun için ıso 9001 kalite yönetim sistemi devreye girer. Buradaki temel amaç, standardın en iyi şekilde koşullarını karşılayan bir kalite yönetim sistemi oluşturmaktadır. Bizde sizler için rekabet ortamını göz önünde bulundurarak, firmalara ihtiyacı olan üstün nitelik kazandırma bakımından sizlere gerekli hizmeti sunuyoruz.

Gıda Güvenliği Yönetimi ISO 22000

Uluslararası standart olarak ön plana çıkan ıso 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi, global alanı kapsayan bir işlevi barındırır. Özellikle de gıda alanında etkin bir üretim ağı oluşturmak isteyenler üzerinden çıkan bir yapıya sahiptir. Sistemin en temel yapısı, üretici kurum ile beraber, tüketiciler, ilgili tedarikçiler, yasal kurumlar ile diğer aracı olan tüm kuruluşlar arasında bir köprü görevini görmesidir. Bu bağlamda, gıda sektörünün adım adım takip edilmesi ve izlenmesi bakımından, gıda güvenliğinin sağlanabilmesi adına sizlere bu konuda da profesyonel bir destek sunuyoruz.

Çevre Yönetim Sistemi ISO 14001

Çevre yönetim sistemi konusunda da sizlere gereken tüm desteği sağlamakta ve bu konuda gerekli altyapıları vermekteyiz. Bu nedenle ıso 14001 çevre yönetim sistemi ile bir ürüne ait olan hammaddesi ile işlemler başlayarak, müşteriye ulaşabilmesindeki tüm sürecin konusunu ele alınır. İlgili süreçte çevresel faktörlerin ne durumda olduğu, analizleri, tespitleri ve insan sağlığını tehdit eden hususlara karşı çeşitli önlemler ve doğal kaynaklara verilen zararın en aza indirilmesine kadar bir sistemi temsil eder. Bu ve daha fazla sistem belgelendirme, ürün belgelendirme, turizm belgelendirme ya da tarımsal ürün belgelendirme için www.turcert.com bağlantısını ziyaret ederek hakkımızda çok fazla detayı öğrenebilirsiniz.

 

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV