banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Nijerya'da Türk Gemisine Saldırı.

Kaptanoğlu Denizcilik'e ait M/T Puli adlı tanker korsanlar tarafından Nijerya açıklarında saldırıya uğradı ve geminin 6 Türk mürettebatı kaçırıldı.

11 Nisan 2016 Pazartesi 14:37
Nijerya'da Türk Gemisine Saldırı.
 6 Türk Denizciyi korsanlar Kaçırdı,Kaptanoğlu  Denizcilik'e ait  Malta bayraklı 148 metre boyundaki M/T Puli adlı tanker  Nijerya açıklarında seyir halindeyken bugün  Türkiye saati ile saat 04:00 sularında korsan saldırısına uğradı. Korsanlar M/T Puli adlı tankerdeki aralarında kaptanların da bulunduğu 6 Türk denizciyi kaçırdı.

KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

Kaçırılan mürettebatın kimlikleri, İlkay Olgun (Kaptan), Haluk Buran (2.Kaptan), Furkan Topcu (3.Kaptan),  Mehmet Babacan (Baş  Makinist), Şükrü Dömbek (Elektrik), Eray Falay (Usta Gemici) olarak açıklandı.

Kaptanoğlu  Denizcilik yetkililerinin yaptığı açıklamada, korsanların elinde bulunan Türk denizcilerin sağlık durumunun iyi olduğu, M/T Puli adlı tankerin de emniyetli bir şekilde seyrine devam ettiği belirtildi.

Açıklamada  Dışişleri Bakanlığı, Ulaştırma,  Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve diğer ilgili makam ve kurumlar ile temasa geçildiği, konuyla ilgili gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceği söylendi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV