banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Avrupa'da erken döküldük

Türk futbolunun Avrupa kupalarındaki yaprak dökümü bu sezon erken başladı.

07 Ağustos 2015 Cuma 09:10
Avrupa'da erken döküldük
 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ise  Trabzonspor ve Medipol Başakşehir, 3. ön eleme turlarında rakiplerine kaybederek  havlu attı. 
 
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu  Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Ukrayna'nın  Shakhtar Donetsk takımına rövanşta 3-0 kaybederek turnuvaya veda etti. 
 
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, 2. ön eleme turunda  Lüksemburg ekibi Differdange 03'ü 1-0 ve 2-1'lik skorlarla geçmesine rağmen, 3.  ön eleme turunda Makedon ekibi Rabotnicki'ye takıldı. UEFA kulüpler sıralamasının  281. sırasında bulunan Rabotnicki'ye deplasmanda 1-0 yenilen bordo-mavililer,  rövanşta uzatmalarda 1-1'lik skora razı olarak elenmekten kurtulamadı. 
 
Medipol Başakşehir ise UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda  ekibi AZ Alkmaar'a 2-0 ve 2-1'lik sonuçlarla kaybederek, ilk kez yer aldığı  Avrupa defterini erken kapattı. 
 
Alınan 2 galibiyet Lüksemburg ekibine karşı 
 
Avrupa'da şu ana kadar 8 maça çıkan Türk takımları, 2 galibiyet, 2  beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 
 
Türk takımlarının 2 galibiyeti, Lüksemburg temsilcisi Differdange 03'ü  iki maçta da mağlup eden Trabzonspor'dan geldi. 
 
Galatasaray ve Beşiktaş eleme oynamıyor
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ise  Beşiktaş, eleme maçları oynamadan kupalarda grup aşamasında boy gösterecek. 
 
Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunu geçerek Türkiye'yi  Avrupa kupaları gruplarında temsil edecek 3. takım olmaya çalışacak.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV