banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

Atatürk Sergisi ve Haldun Okdemir

18 Eylül 2022, 23:29
Atatürk Sergisi ve Haldun Okdemir
Çiğdem GELBUL
Üç aylık bir izin döneminden sonra tekrar Merhabalar…

Güzel,  yoğun , hareketli bir yaz sezonunu  daha geride bıraktık. Okulların açılması,  projelerin başlaması , tatil dönüşü sevdiğimiz dostlarımızla biraraya gelmek mutluluk , heyecan , özlem bütün güzel duyguları barındırıyor benim için.Bugün , çok değerli üstad , rahmetli babam Erol Gelbul’un yakın arkadaşı,  Haldun Okdemir  ağbimin Atatatürk sergisini arkadaşım Fatma Kahramanlı ile birlikte ziyaret ettik.
Tam bir Atatürk sevdalısı olan , Rotary kulübü tarafından yılın gazetecisi ödülünü alan Haldun Okdemir in 20. Sergisi gerçekten takdire şayan. Ulu Önder Atatürk’ün hiç görmediğiniz resimlerini sergide görmeniz mümkün. 
Büyük emek vererek hazırladığı sergileriyle , büyük önder Atatürk’ü dolu dolu yaşıyor ve hissediyorsunuz . Mersin’e katkılarından dolayı Sn.Haldun Okdemir ‘ i yürekten tebrik ediyorum. Muhteşem bir sergiyle  birlikte uzun yıllar Mersin İdmanyurdu’nun takım kaptanlığını yapan babam ve Haldun ağabeyin biriktirdikleri anıları dinleyerek geçirdiğim zaman çok anlam dolu keyifli ve özeldi. Teşekkürler Sn. Haldun Okdemir…

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV