MHP nin Mersin sıralamasında 4.sıra milletvekili adayı Ali Yücelen, seçim çalışmalarına Aralıksız 24 saat devam ederek rekora doğru gidiyor.
Her kesimden insanlarla görüşüyor, en uzak ilçeleri gözünü kırpmadan geziyor, partisi için canını dişine takıyor. Geçen seçimde 3 olan vekil sayısını arttırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Bu çalışma böyle devam ederse Ali Yücelen vekili sayesinde MHP oylarını arttıracak gibi gözüküyor.
Zaten siyasetin içinden gelen bir ailenin evladı olması nedeniyle, konulara hakim, nasıl siyaset izleyeceğini iyi biliyor, yapamayacağı konularda kimseye söz vermiyor. Vatandaşa masal anlatmıyor, neler yapabileceklerini anlatıyor. Vatandaşlar bu genç kardeşimizi dinlemeye bayılıyor ve kendisine inanıyor. Seçildiği taktirde Mersin meselelerini mecliste daima gündemde tutacağına ve Mersin için yılmadan çalışacağına söz veriyor. Mersin halkı artık bu tip gençlere daha çok inanıyor, gençlerdeki cevherleri görüyor, İnşallah boş çıkmazlar. Mersin için yapılamamış tüm çalışmaları gerçekleştirirler.
Ali Yücelen kardeşimize çalışmalarında başarılar diliyoruz, Yücelen ’in vereceği sözleri yerine getireceğine inancımız tam.
Yorumlar