banner68

banner101

banner108
05 Mayıs 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Mersin’in markası; Hacıbaba

Mersin’de yemek denilince ilk akla gelen Hacıbaba lokantası, Pozcu Şubesinin kuruluş yıldönümünü kutladı.

28 Aralık 2015 Pazartesi 13:46
Mersin’in markası; Hacıbaba
 Mersin’de yemek denilince ilk akla gelen Hacıbaba lokantası, Pozcu Şubesinin kuruluş yıldönümünü kutladı.

ABDULLAH ÖZTÜRKMEN

Yemek çeşitleri ile yıllardır Mersinlilere farklı bir damak tadı yaşatan Hacıbaba, ‘Farklı lezzetler sunmak, yeni dostluklar kazanmak’ sloganı ile 1998 yılından beri yoluna devam ediyor.

MARKA İSİM

Bir yemek markası olan Hacıbaba lokantası, 1998 yılından beri yemek sektöründe bir marka isim olarak sadece Mersin’in değil, bölgenin de en büyük markası olarak Mersin’in tanıtımına büyük katkı sunuyor.

Hacıbaba Lokantasının işletmecisi Zeki Ceylan, “ Biz 1998 yılında aile şirketi ile başladık ve 3 kuşaktır yolumuza devam ediyoruz. Pozcu şubemizin 2.kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. İlerde şube sayımızı artırarak, Mersinlilere sadece yemek sektöründe değil, yeni istihdam alanları da yaratarak, az da olsa işsizliğin önüne geçmek istiyoruz” dedi.

Ceylan, “ 25 yıldır bu sektördeyiz. 1988’den beri Mersin’de hizmet veriyoruz. Bu işe başlarken, çok küçük bir işletmeydik. Üç aşama ile 3-4 yılda bir ek salonlarımızı ilave ederek şimdiki konumumuza gelmiş durumdayız. Kendi işimizi sanat olarak yaptık. Önceliğimiz hep müşteri memnuniyetiydi. İşimizin bilinci ile müşterimize nasıl kaliteli hizmet sunabilirizi gerçekleştirerek, bugünlere geldik. Bunu başarırken, işin ustalarını ve çalışanlarını bir araya getirdik. Bunun karşılığında da İSO belgelerini başarı ile aldık” diye konuştu.

ZENGİN MUTFAK

Zengin bir mutfak portföyü ile Mersinlilere hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Ceylan, “ Bizim Mersin dışında başka bir şubemiz olmamasına rağmen Türkiye’nin farklı illerinden gelen konukların uğrak yeriyiz. Damak tadımızla Mersin’in en büyük markalarından biriyiz. Özellikle zengin mutfağımızda çeşitliliğimizle örnek bir firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizim için önemli olan kaliteli hizmet, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetidir” şeklinde konuştu.

Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV