banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

ZAFERİN FİNALİ GÖZNE’DE YAPILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ilçelerde düzenlediği ‘Zafer Haftası’ etkinliklerinin finali Gözne’de yapıldı.

31 Ağustos 2014 Pazar 20:56
ZAFERİN FİNALİ GÖZNE’DE YAPILDI
  Gözne’de gerçekleşen ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile çok sayıda Göznelinin katıldığı etkinlik, Karakucak güreşleri ile başladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği güreşlerde dereceye giren sporculara madalyalarını Başkan Kocamaz taktı.

     Düzenledikleri etkinliklerdeki amaçlarının, gençlere ve gelecek nesillere bu toprakların çok kolay kazanılmadığının bilincine varılması olduğunu kaydeden Başkan Kocamaz, bu yıl ilk kez gerçekleştirdikleri Zafer Haftası etkinliklerini her yıl ilçelerde düzenleyerek, zafer coşkusunu tüm Mersin halkıyla birlikte yaşayacaklarını söyledi.

     Başkan Kocamaz,“26 Ağustos’ta başlayarak Anamur, Erdemli, Silifke ve Çamlıyayla’da gerçekleştirdiğimiz Zafer Haftası etkinliklerinin finalini Gözne’de yapmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Allah izin verdiği sürece, sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, en kötü gününüzün bugün kadar neşeli geçmesini temenni ediyorum. Cenabı Allah, bu millete bir daha kurtuluş mücadelesi yaşatmasın.” diye konuştu.

     Gözne'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Ahmet Şafak ve Zara konseri ile sona erdi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV