banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

TÜFAD a taze kan geldi

TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Şoförler Cemiyeti toplantı salonunda yapılan genel kurul sonunda üyelerin büyük bölümünün desteğini alan Mesut Bilir dernek başkanı seçildi.

25 Haziran 2015 Perşembe 13:09
TÜFAD a taze kan geldi

Seçimlere giren mevcut başkan Mehmet Ali Cömert, 201 oyun kullanıldığı, 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde 85 oy alabilirken, Mesut Bilir ise 114 üyenin oyunu alarak derneğin yeni başkanı seçildi.

Dostluk ve birlik içerisinde geçen seçimleri kazanan ve bir zamanlar Tarsus İdmanyurdu’nda futbolcusu olan Mesut Bilir büyük sevinç yaşadı.

Seçim sonrasında açıklamalarda bulunan Mesut Bilir, “Tüm antrenör arkadaşlarıma sahip çıkacağım. Toplantılarımızı 5 yıldızlı otellerde yapacağız. Gücümüz yettiğince antrenör arkadaşlarımıza sahip çıkacağız. Üyelikleri düşürülen arkadaşlarımızın üyeliklerini yenileyeceğiz” dedi.

Bu arada Mesut Bilir’in listesinde yer alan İbrahim İnan ise Ankara temsilcisi oldu.

TARSUS AKDENİZ GAZETESİ olarak uzun yıllar Tarsus İdmanyurdu formasını başarıyla terleten Mesut Bilir’i ve yönetim kurulu arkadaşlarını kutluyoruz.
Tam Ajans Haber

Anahtar Kelimeler: TüfadMesut Bilir

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV