banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Pompei Beach Kışa Hazır

Mezitli sahilinde kendine has tarzı ile hizmet veren Pompei Beach Cafe Kışa hazır. Egzotik havası ve deniz manzarasıyla keyifli vakit geçiren vatandaşlar, Pompei Beach’e akın ediyor.

30 Ekim 2015 Cuma 18:34
Pompei Beach Kışa Hazır
Her geçen gün büyüyenPompei Beach Cafe, özellikle gençlerin ve vatandaşların bir numaralı gözdesi oldu. İşletme sahibi Mevlüt Ekmekçi, kafeye yoğun ilgi gösteren Mersinlilere teşekkür etti.

İşletme Sahibi Ekmekçioğulları Yönetim Kurulu Başkanı ve Mezitli Polis Derneği Başkanı Mevlüt Ekmekçi, “Kışa hazırlık yaptığımız bugünlerde bizi yalnız bırakmayan Pompei Beach müdavimlerine teşekkürü bir borç bilirim. Misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek adına her geçen gün kalitemizi arttırıyor ve bu bilinçle Mersin halkına hizmet etmeye devam ediyoruz. Hep daha iyi hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda misafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Menülerimize eklediğimiz yeni lezzetlerle tüm hemşerilerimizi eşsiz vakit geçirmeye davet ediyoruz” dedi.

Müşterilerden Aydın Yılmaz, “Pompei Beach’in hijyeni, düzeni, işletme sahibinin güler yüzü, bizlere olan ilgisi, ürünlerin kalitesi ile vazgeçilmez adresimiz yani evimiz oldu.” diye konuştu.

Gülümser Durak ise,  “Hafta içinde geçirdiğim iş temposundan sonra hafta sonları eşsiz manzara eşliğinde Türk Kahvesini Pompei Beach’te yudumlayarak huzur buluyorum.” ifadelerini kullandı.

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV